Libnet.ro
UNICEF

22:30

Liviu Dragnea: Nu sunt dezamagit de ministrul Justitiei. Toader, un om de buna credinta

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Liviu Dragnea: Nu sunt dezamagit de ministrul Justitiei. Toader, un om de buna credinta

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, ca nu este dezamagit de intarzierea si pozitia adoptata de ministrul Justitiei, Tudor Toader, cu privire la raportul referitor la DNA, el adaugand ca il considera in continuare pe acesta un om. continuă pe Wall-Street Ro

Liviu Dragnea, opinie bomba despre Tudorel Toader: E un profesionist, iar decizia pe care o va lua va fi...

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a vorbit despre decizia de amanare a ministrului Justitiei,in ceea ce o priveste pe Laura Codruta Kovesi. Eu nu sunt dezamagit de ministrul.

Liviu Dragnea: Eu nu sunt dezamagit de ministrul Justitiei, are ritmul lui, e un profesionist

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat, vineri seara, ca nu este deza.

Surse: Liviu Dragnea l-a contrat dur pe ministrul maghiar de Externe la vizita acestuia in Romania

Liviu Dragnea l-a contrat dur pe ministrul de Externe al Ungariei, Peter Szijjarto, in intalnirea pe care au avut-o la Bucuresti pe 5 februarie, potrivit unor surse politice. Dragnea i-ar fi reprosat demnitarului maghiar comportamentul Guvernului de la Budapesta pe doua teme: sfidarea Romaniei de Ziua Nationala si actiunile inamicale ale Ungariei in anul Centenarului. Mai mult, Dragnea i-a spus lui Szijjarto ca Romania ar putea deschide un dosar extrem de sensibil, patrimoniul Fundatiei Gojdu, aflat acum in posesia Ungariei.

Sunt 27 de secretari de stat care vor fi inlocuiti

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat in aceasta seara, la finalul Comitetului Executiv National al partidului, ca 27 de secretari de stat vor fi inlocuiti, iar in doua sau trei cazuri se vor mai purta discutii, anunta news. ro.

Dragnea se lupta cu Justitia, Toader cu fantomele, profesorii nu-si primesc salariile

Liderul deputatilor PNL, Raluca Turcan, a declarat, astazi, ca, in timp ce Liviu Dragnea se lupta cu Justitia si ministrul Justitiei, Tudorel Toader, cu fantomele, profesorii nu isi primesc salariile, iar cand le vor primi, acestea vor fi scazute. Ea sustine ca ministrul Finantelor trebuie sa ia masuri pentru a impiedica plecarea profesorilor din tara si solicita public revenirea la plata salariilor profesorilor prin autoritatile locale, nu prin Ministerul Educatiei.

Liviu Dragnea: Domnul Tudorel Toader ARE RITMUL LUI. Decizia pe care o va lua in privinta lui Kovesi va fi...

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a facut vineri seara o declaratie surprinzatoare. El a vorbit despre decizia de amanare a ministrului Justitiei, Tudorel Toader, in ceea ce o priveste pe sefa DNA, Laura Codruta.

Descoperiti. Tudorel Toader poate face curatenie in DNA. Ce posibilitati are ministrul Justitiei

Andreea Sava a prezentat in emisiunea Descoperiti posibilitatile pe care le are Tudorel Toader in ceea ce priveste scandalul din DNA. Atunci cand ministrul Justitiei se implica, o face conform.

Liviu Dragnea: Doamna prim ministru i-a spus presedintelui ca este preocupata de situatia din ultimele zile si i-a cerut ministrului Justitiei ca intr-un interval de cateva zile sa ia o decizie

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, intr-un interviu la Antena 3, referitor la intalnirea in 3 cu presedintele Klaus Iohannis si premierul Viorica Dancila, ca Presedintele a intrebat-o pe doamna ministru cum vede situatia in ultimele zile, despre subiectul care a fost cel mai important in ultimele zile. A spus ca este preocupata si ca i-a cerut ministrului Justitiei ca intr-un interval rezonabil, de cateva zile, sa ia o decizie, oricare ar fi ea. Dragnea a adaugat ca Dupa ce se va termina, intr-un fel sau altul - vreau sa fie o abordare strict institutionala - dar dupa ce se va termina o sa spun punctul meu de vedere. Nu vreau sa influentez. Am un punct de vedere foarte bine conturat.

LIVE VIDEO Ce va decide ministrul Justitiei in privinta scandalului DNA? Tudorel Toder sustine o declaratie de presa la ora 18.00

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, care si-a intrerupt vizita oficiala in Japonia si a revenit in tara pentru a participa la sedinta de Guvern si pentru a discuta cu premierul Viorica Dancila despre situatia DNA, va sustine o declaratie de presa, joi seara, la ora 18.

Ministrul Justitiei, care si-a intrerupt vizita in Japonia, se intalneste astazi cu premierul, inaintea sedintei de Guvern

Premierul Viorica Dancila ar urma sa aiba o discutie, astazi, inaintea sedintei de Guvern, cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader, care si-a intrerupt vizita oficiala in Japonia pentru a reveni in tara.

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )