Libnet.ro
UNICEF

21:15

Surse: Liviu Dragnea l-a contrat dur pe ministrul maghiar de Externe la vizita acestuia in Romania

Hotnews Hotnews,
 Surse: Liviu Dragnea l-a contrat dur pe ministrul maghiar de Externe la vizita acestuia in Romania

Liviu Dragnea l-a contrat dur pe ministrul de Externe al Ungariei, Peter Szijjarto, in intalnirea pe care au avut-o la Bucuresti pe 5 februarie, potrivit unor surse politice. Dragnea i-ar fi reprosat demnitarului maghiar comportamentul Guvernului de la Budapesta pe doua teme: sfidarea Romaniei de Ziua Nationala si actiunile inamicale ale Ungariei in anul Centenarului. Mai mult, Dragnea i-a spus lui Szijjarto ca Romania ar putea deschide un dosar extrem de sensibil, patrimoniul Fundatiei Gojdu, aflat acum in posesia Ungariei. continuă pe Hotnews

Liviu Dragnea, atac dur la Codrin Stefanescu

Presedintele Partidului Social Democrat PSD), Liviu Dragnea, a declarat miercuri ca secretarul general adjunct al PSD Codrin Stefanescu vorbeste cam mult fata de pozitia pe care o are in.

Surse: Cele trei obiective ale lui Liviu Dragnea la Congresul Extraordinar al PSD

Liviu Dragnea are trei obiective mari la Congresul extraordinar al PSD, potrivit unor surse din partid. Primul este reconfirmarea in functia de presedinte inainte de sentinta din dosarul angajatelor la Girectia Copilului Teleorman. Al doilea obiectiv este impunerea in Biroul Permanent National a unor lideri loiali. Al treilea - refacerea programului de guvernare.

E OFICIAL! Liviu Dragnea va fi AUDIAT la iCCJ in data de ...

UPDATE: Liviu Dragnea va fi audiat in acest dosar pe 21 martie. Un nou termen in dosarul lui Liviu Dragnea. Joi, la Curtea Suprema sunt citati ultimii sase martori din dosarul in care liderul PSD este jude.

Liderii PSD din teritoriu, luati prin surprindere de Congresul extraordinar al PSD propus de Liviu Dragnea

O serie de lideri ai PSD din teritoriu au afirmat miercuri, la scurt timp de la declaratiile liderului Liviu Dragnea, ca nu stiu despre existenta vreunui Congres extraordinar in luna martie si ca ar astepta motivarea acestuia. Liviu Dragnea a anuntat inaintea sedintei Cex ca va propune convocarea Congresului extraordinar al partidului la care va cere si un vot de reconfirmare a sa ca sef de partid.

Decizia privind audierea lui Liviu Dragnea in legatura cu acuzatiile la adresa SPP va fi luata in sedinta comuna a comisiilor de Aparare din cele doua Camere

Comisia de aparare din Senat a respins marti posibilitatea ca liderul PSD, Liviu Dragnea, sa fie audiat in legatura cu afirmatiile aduse la adresa SPP. Astfel, Liviu Dragnea ar putea fi chemat sa dea explicatii dupa ce comisiile de Aparare din Senat si Camera Deputatilor vor decide daca si in ce formula va avea loc audierea, fiind luate in calcul mai multe variante, inclusiv constituiriea unei comisii speciale sau de ancheta sau audierea in comisiile reunite, relateaza News. ro.

Victor Ponta: Am dovada ca am fost chemat ca martor la DNA. Nu am depus niciun denunta. Liviu Dragnea perpeleste soriciul pentru Kovesi

Fostul premier PSD Victor Ponta il ataca furibund pe Liviu Dragnea si sustine ca acesta ar trebui sa-si dea demisia din fruntea PSD. Am primit dovada scrisa / am fost chemat ca martor la DNA nu am depus.

Victor Ponta publica un document de la DNA in care se arata ca a fost audiat in calitate de martor si ii cere demisia lui Liviu Dragnea: Mincinosul!

Victor Ponta a publicat joi, pe contul lui de Facebook, o ordonanta a DNA in care se precizeaza ca a avut calitatea de martor intr-un dosar in care a fost acuzat de Liviu Dragnea ca este denuntator.

Anuntul unui CUNOSCUT lider PSD: Liviu Dragnea, candidatul PSD la PREZIDENTIALE?! Detalii de ultim moment

Liviu Dragnea a declarat ca nu va stabili, la Congresul PSD din martie, viitorul candidat la prezidentiale, insa, secretarul general adjunct al social-democratilor, Codrin Stefanescu, il contreaza public si.

Inalta Curte: Liviu Dragnea va fi audiat pe 21 martie in dosarul DGASPC Teleorman

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, va fi audiat pe 21 martie in dosarul in care este judecat pentru instigare la abuz in serviciu in legatura cu angajarea a doua membre de partid la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului DGASPC) Teleorman, au decis joi magistratii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie, potrivit Agerpres.

Primarul sectorului 3, Robert Negoita, audiat in dosarul lui Liviu Dragnea. Cand va da declaratie seful PSD

La inalta Curte de Casatie si Justitie continua joi audierile in dosarul in care presedintele PSD, Liviu Dragnea, este judecat pentru instigare la abuz in serviciu. Primarul sectorului 3, Robert Negoita, a fost audiat in legatura cu angajarea a doua membre de partid la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului DGASPC) Teleorman.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )