Libnet.ro
UNICEF

12:45

Liviu Dragnea: Viorica Dancila si ministrii sunt foarte bine pregatiti; Ce suflet sa ai sa blochezi alocatiile copiilor

Adevărul Adevărul,
Liviu Dragnea: Viorica Dancila si ministrii sunt foarte bine pregatiti; Ce suflet sa ai sa blochezi alocatiile copiilor

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a atacat sambata opozitia si pe presedintele Klaus Iohannis, spunand despre acesta din urma ca pe tot ce pune mana strica. De asemenea, Dragnea a laudat mandatul presidentiei Romaniei la Consiliul UE, spunand despre Viorica Dancila ca este foarte bine pregatita si ca gestioneaza foarte bine. continuă pe Adevărul

Dragnea, un nou atac la presedinte: Ce suflet ai sa blochezi alocatiile copiilor? Ce a facut Iohannis in patru ani?

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a atacat sambata opozitia si pe presedintele Klaus Iohannis, spunand despre acesta din urma ca pe tot ce pune mana strica. De asemenea, Dragnea a laudat mandatul presedintiei Romaniei la Consiliul UE, spunand despre Viorica Dancila ca este foarte bine pregatita.

LIVIU DRAGNEA: Sunt un pro-european convins

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat astazi la Resita, ca este pro-european convins si foarte dedicat unui parteneriat mult mai intens cu SUA, insa in toate aceste parteneriate nu trebuie uitat de catre politicienii romani sa fie patrioti.

Cat de mult ii mai foloseste Viorica Dancila lui Liviu Dragnea?

Pentru Liviu Dragnea, aducerea Vioricai Dancila pentru a ocupa scaunul de premier din Palatul Victoria a fost o miscare castigatoare. Un om total dependent de seful de partid, fara initiative personale, era solutia ideala dupa ce PSD isi daduse jos doua guverne tocmai pentru ca cei doi fosti premieri, Sorin Grindeanu si Mihai Tudose, incepusera sa-si dea seama ca nu e bine sa execute orbeste ordinele venite din Kiseleff.

Politic show: LCK si visul frumos numit Europa Unita; Revolta celor care stiu foarte bine de ce se afla acolo; Dragnea se delimiteaza de plngerea penala mpotriva lui Timmermans

Cum se apara Melescanu, acuzat ca a dat mandat pentru un vot impotriva lui Kovesi. Teodor Melescanu neaga ca votul impotriva Laurei Codruta Kovesi din consiliul ambasadorilor, de saptamana trecuta, a fost dat cu acordul sau. Revolta celor care stiu foarte bine de ce se afla acolo. A trecut mai bine de o saptamana de la adoptarea intempestiva, prin ordonanta de urgenta nedezbatuta public si nici cu actorii din sistem, a unor ample si substantiale modificari la legile Justitiei adoptate de Parlament.

Liviu Dragnea, tur de forta inainte de alegeri. Sper ca lucrurile sa intre in normal. Eu am sperante foarte mari

Mai multi politicieni din PSD, in frunte cu Liviu Dragnea, au ajuns in urma cu putin timp la Resita, unde au loc alegeri astazi. Organizatia PSD Caras-Severin isi alege un nou presedinte in locul.

VIORICA DANCILA: Mike Pence a promis ca va vizita Romania

Premierul Viorica Dancila a anuntat astazi ca vicepresedintele SUA, Mike Pence, va efectua o vizita in Romania in prima jumatate a anului.

Viorica Dancila anunta trenul de mare viteza in tara intarzierilor. Ce orase va lega TGV-ul de Romania

Viorica Dancila anunta trenul de mare viteza care va lega Prahova de Moldova. in sedinta de guvern de miercuri, doamna premier a spus ca proiectul va fi inclus pe lista proiectelor strategice. Acesta prevede realizarea in parteneriat public-privat a unei cai ferate de mare viteza Ploiesti-Suceava, cu o lungime de 505 km. Viorica Dancila se [] .

Viorica Dancila, atac dur la adresa lui Iohannis: Demonstreaza ca nu e interesat de cresterea veniturilor

Premierul Viorica Dancila a lansat un atac la adresa presedintelui Klaus Iohannis, dupa ce acesta a contestat la CCR legea bugetului. Viorica Dancila sustine ca gestul fara precedent al presedintelui.

Viorica Dancila, ELOGIATA de propaganda rusa, la scurt timp dupa ce Laura Codruta Kovesi a fost laudata intr-un articol publicat in Financial Times

Dupa Financial Times a publicat, joi, un editorial in care isi arata sustinerea totala pentru numirea Laurei Codruta Kovesi, fosta sefa DNA, in functia de procuror-sef european, Viorica Dancila a fost.

Viorica Dancila, laudata de propaganda rusa. Cum a ajuns sa inregistreze un succes international care rastoarna toate calculele

Premierul Viorica Dancila este subiectul unui articol laudativ in Sputnik, agentie de stat a Rusiei, subliniindu-se ca liderul de la Palatul Victoria este nu numai omul politic al momentului, ci si un bun candidat pentru prima functie in stat, dupa ce a reusit sa discute si cu vicepresedintele american Mike Pence.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2439 seconds )