Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Dragnea, in vizita la imigrantii din gara de la Budapesta: Am vrut sa ii vad cu ochii mei. Mi s-a parut ciudat ca sunt foarte bine organizati. Statul roman zice cu senitatate ca ii primim si noi, nu stim daca suntem pregatiti sau nu

B1 B1,
Liviu Dragnea, in vizita la imigrantii din gara de la Budapesta: Am vrut sa ii vad cu ochii mei. Mi s-a parut ciudat ca sunt foarte bine organizati. Statul roman zice cu senitatate ca ii primim si noi, nu stim daca suntem pregatiti sau nu

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, aflat la Budapesta pentru meciul Nationalei Romaniei, a fost in gara Keleti din Budapesta, pentru ca a dorit sa vada care este situatia imigrantilor stationati. continuă pe B1

S-au saturat sa astepte! Imigrantii din gara Keleti au pornit pe jos catre Austria si Germania. Doar moartea ne va opri! FOTO si VIDEO

Mii de imigranti au plecat vineri dupa-amiaza, pe jos, catre vest, de la Gara Keleti din Budapesta, cu intentia, afirma ei, de a ajunge in Germania, relateaza MTI. Imigrantii inaintau de-a.

Alina Gorghiu, atac dur la adresa lui Liviu Dragnea. ii stim pe cei din PSD, stim ce le poate pielea

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, luni seara, ca PNL trebuie sa fie vigilent in relatia cu PSD si nu va mai cadea in capcana social-democratilor cu legea salarizarii, adaugand ca Liviu Dragnea are.

Politia ungara a dat jos imigrantii din trenul cu destinatia Sopron

Politia ungara a oprit joi primul tren plecat in cursul diminetii din Gara de Est Keleti) din Budapesta cu destinatia Sopron si le-a cerut imigrantilor sa coboare in Bicske, oras situat la 35 de kilometri vest de Budapesta, unde autoritatile ungare au un centru de primire a refugiatilor, informeaza Reuters.

Acord PSD - PNL intr-o initiativa de recredibilizare a Parlamentului. Liviu Dragnea a facut anuntul

PSD si PNL vor forma un grup de lucru care sa stabileasca un set de masuri pentru recredibilizarea Parlamentului, a anuntat, joi, presedintele PSD Liviu Dragnea. Dragnea a spus ca a convenit cu.

Liviu Dragnea: Codul Fiscal este in aceasi forma, dar unele masuri vor fi adoptate etapizat. Sunt multumit ca am avut consens (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi, dupa votul din Camera Deputatilor pe Noul Cod Fiscal, ca este bine ca acesta a fost adoptat, precizand ca are aceasi forma ca la inceput doar ca,.

Liviu Dragnea a vorbit cu Alina Gorghiu despre un demers comun prin care Parlamentul Romaniei sa fie recredibilizat: Nu este corect ca aceasta institutie sa nu fie vazuta cum trebuie (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi, dupa votul din Camera Deputatilor pe Noul Cod Fiscal, ca a vorbit cu Alina Gorghiu, copresedinte PNL, despre un plan comun de actiuni si masuri pentru.

Liviu Dragnea vrea COD DE CONDUITA pentru parlamentari

Liviu Dragnea, presedintele interimar al PSD, a declarat, joi, dupa votarea Codului Fiscal, ca alaturi de Opozitie lucreaza la un Cod de Conduita pentru parlamentari care, in cele din urma, sa duca la credibilizarea Parlamentului.

Ce le-a propus Liviu Dragnea lui Valeriu Zgonea si Calin Popescu Tariceanu

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a anuntat, marti, dupa sedinta coalitiei, ca le-a propus celor doi sefi ai Camerelor Parlamentului, Valeriu Zgonea si Calin Popescu Tariceanu, un set de.

Cum raspunde Liviu Dragnea atacului lansat de Alina Gorghiu. Nu sunt pervers

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, marti, ca nu vede foarte bine afirmatiile Alinei Gorghiu cu privire la atitudinea social-democratilor, dar accepta ca este nevoie de mai mult timp pentru.

Liviu Dragnea: Nu comentez dorintele lui Vasile Blaga. Nu vad de ce o motiune de cenzura ar trece, dar este un demers democratic (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a spus marti, dupa sedinta de coalitie, ca nu vrea sa comenteze declaratiile copresedintelui PNL Vasile Blaga legate de o posibila guvernare a liberalilor in.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )