Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Dragnea vrea convocarea urgenta a Comitetului Executiv National al PSD

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Liviu Dragnea vrea convocarea urgenta a Comitetului Executiv National al PSD

Liviu Dragnea vrea sa puna capat tensiunilor din partid. Va convoca o sedinta a Comitetului Executiv in a doua jumatate a lunii septembrie. Informatia vine de la seful PSD Bihor, Ioan Mang, care a fost prezent, joi, la discutii cu presedintele. continuă pe Wall-Street Ro

Seful PSD Bihor: Liviu Dragnea vrea sa convoace CEx de urgenta

Liderul PSD Bihor, Ioan Mang, a declarat, vineri, ca Liviu Dragnea doreste convocarea de urgenta a CEx-ului pentru a pune capat tensiunilor din partid. Potrivit lui Mang, reuniunea va avea loc in a doua jumatate a lunii septembrie, decizia fiind comunicata joi, la o sedinta care a avut loc la sediul PSD din Kiseleff.

Tacerea reprezinta o forma de sustinere a regimului lui Liviu Dragnea

Scandalul din ultima vreme care a izbucnit in randurile Partidului Social Democrat odata cu atacurile lansate de Gabriela Firea la adresa lui Liviu Dragnea cu ocazia sedintei Comitetului Executiv National ce a avut loc la Neptun, pare sa nu se mai termine.

SURSE: Liviu Dragnea, sedinta de urgenta cu primarii de sector. Aparitie-surpriza la intalnire

UPDATE: La intalnirea lui Liviu Dragnea cu primarii de sectoare ar fi ajuns si ministrul Justitiei, Tudorel Toader, mai arata sursa citata. Liviu Dragnea are, joi, o intalnire cu primarii de sectoare.

Razboi deschis n PSD. Greii partidului vor sa-i forteze mna lui Dragnea sa convoace sedinta Comitetului Executiv

Surse social-democrate au declarat pentru Hotnews. ro ca situatia in interiorul PSD se precipita. Peste 20 de lideri de organizatii intentioneaza sa-i ceara presedintelui PSD Liviu Dragnea, printr-o scrisoare, sa convoace sedinta Comitetului Executiv National. Paul Stanescu, Niculae Badalau si Mihai Tudose sunt cei care au initiat demersul si au reusit sa-i mobilizeze pe sefii de organizatii.

Sedinta tensionata la grupul PSD din Camera Deputatilor. Data sedintei Comitetului Executiv incerta. Dragnea cheama liderii din teritoriu la partid

Surse social-democrate au declarat pentru HotNews. ro ca parlamentarii PSD au cerut marti explicatii privind tensiunile din partid si au solicitat transarea discutiilor in Comitetului Executiv. De partea cealata, Liviu Dragnea incearca sa amane sedinta CEX astfel incat sa poata discuta cu toti liderii din teritoriu. De altfel, Marian Neacsu, mana dreapta a liderului PSD a anuntat ca presedintii organizatiilor judetene sunt invitati incepand de miercuri in Kiseleff. Cum s-au impartit taberele in PSD. Conflictul intern poate arunca majoritatea parlamentara in aer.

Liviu Dragnea va convoca o sedinta a Comitetului Executiv peste doua saptamni

Comitetul Executiv National va fi convocat cel mai probabil peste doua saptamani, a declarat pentru HotNews secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu. Sedinta este convocata in contextul tensiunilor din partid si dupa ce peste 20 de lideri de organizatii ar fi realizat o scrisoare pentru a-i cere lui Dragnea sa convoace o sedinta a Comitetului Exuectiv.

Liviu Dragnea, dispus sa se stea fata in fata cu cei care ii vor capul. Liderul PSD ar fi de acord sa convoace urgent Comitetul Executiv National al partidului

Liviu Dragnea pare dispus sa puna capat tensiunilor din partid si sa convoace o sedinta a Comitetului Executiv in a doua jumatate a lunii septembrie. Cel putin asa sustine presedintele organizatiei.

iCCJ a motivat condamnarea lui Liviu Dragnea: S-a folosit, deliberat, de ascendentul moral pe care-l avea

Judecatorii de la iCCJ au finalizat motivarea deciziei de condamnare a lui Liviu Dragnea la 3 ani si 6 luni de inchisoare, pentru instigare la abuz, in dosarul angajarilor de la DGASPC Teleorman. Conform.

Veste teribila pentru Liviu Dragnea: iCCJ a terminat redactarea motivarii sentintei din dosarul angajarilor fictive. Poate incepe judecarea apelului

Liviu Dragnea este cu un pas mai aproape de primirea sentintei finale in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman. Completul de trei judecatori de la inalta Curte de Casatie si Justitie a finalizat.

Instanta suprema a motivat decizia de condamnare a liderului PSD n dosarul DGASPC Teleorman: Liviu Dragnea s-a folosit de influenta si putere - Antena 3

Magistratii instantei supreme au finalizat motivarea deciziei de condamnare a liderului PSD, Liviu Dragnea, la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare in dosarul angajarilor fictive de la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului DGASPC) Teleorman, aratand ca, prin influenta si putere, Dragnea a determinat-o pe fosta directoare a DGASPC Floarea Alesu sa savarseasca infractiunea de abuz in serviciu, potrivit Antena 3.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )