Libnet.ro
UNICEF

01:05

Seful PSD Bihor: Liviu Dragnea vrea sa convoace CEx de urgenta

Adevărul Adevărul,
Seful PSD Bihor: Liviu Dragnea vrea sa convoace CEx de urgenta

Liderul PSD Bihor, Ioan Mang, a declarat, vineri, ca Liviu Dragnea doreste convocarea de urgenta a CEx-ului pentru a pune capat tensiunilor din partid. Potrivit lui Mang, reuniunea va avea loc in a doua jumatate a lunii septembrie, decizia fiind comunicata joi, la o sedinta care a avut loc la sediul PSD din Kiseleff. continuă pe Adevărul

Liviu Dragnea vrea convocarea urgenta a Comitetului Executiv National al PSD

Liviu Dragnea vrea sa puna capat tensiunilor din partid. Va convoca o sedinta a Comitetului Executiv in a doua jumatate a lunii septembrie. Informatia vine de la seful PSD Bihor, Ioan Mang, care a fost prezent, joi, la discutii cu presedintele.

Dezastru total pentru Liviu Dragnea! Cu ce il asteapta baronii in CEX! Bomba lansata de Firea

Ce a manat-o cu adevarat in lupta pe Gabriela Firea, care pana nu demult era unul dintre cei mai fideli sustinatori ai lui Liviu Dragnea? Ei bine, potrivit unor surse din apropierea acesteia,in spatele.

Criza din PSD se acutizeaza. inca un deputat il desfiinteaza pe Liviu Dragnea: Cu certitudine ii dau dreptate Gabrielei Firea

Conflictul din interiorul PSD, dintre Liviu Dragnea si Gabriela Firea, ia amploare. Deputatul de Timis Adrian Pau considera ca Primarul Capitalei are cu certitudine dreptate in acest razboi si spune ca.

Membru PSD, catre Liviu Dragnea: Serifule stelar, lasa naibii protocoalele si pune mana pe ministrul Educatiei!

Tiberiu Mitrea, consilier local in Primaria Sibiu, ales pe listele PSD, s-a revoltat recent pe Facebook impotriva sefului sau de partid. Acesta i-a sugerat sa aiba grija, mai degraba, de ceea ce fac ministrii decat de protocoalele din justitie.

Liviu Dragnea, dispus sa se stea fata in fata cu cei care ii vor capul. Liderul PSD ar fi de acord sa convoace urgent Comitetul Executiv National al partidului

Liviu Dragnea pare dispus sa puna capat tensiunilor din partid si sa convoace o sedinta a Comitetului Executiv in a doua jumatate a lunii septembrie. Cel putin asa sustine presedintele organizatiei.

Rezultatul discutiilor de la sediul PSD cu liderii din teritoriu: Fiecare organizatie va suporta cheltuielile de campanie locala, target de prezenta ca la alegerile parlamentare (surse)

Majoritatea liderilor PSD convocati in ultimele doua zile la sediul partidului din Kiseleff au afirmat ca referendumul pentru familia traditionala, pe care Liviu Dragnea vrea sa il convoace in 7 octombrie, nu reprezinta interes in teritoriu si oamenii vor fi greu de convins de utilitatea lui, au declarat pentru HotNews. ro surse social-democrate.

Referendumul pentru familia traditionala: Fiecare organizatie PSD va suporta cheltuielile de campanie locala, target de prezenta ca la alegerile parlamentare (surse)

Majoritatea liderilor PSD convocati in ultimele doua zile la sediul partidului din Kiseleff au afirmat ca referendumul pentru familia traditionala, pe care Liviu Dragnea vrea sa il convoace in 7 octombrie, nu reprezinta interes in teritoriu si oamenii vor fi greu de convins de utilitatea lui, au declarat pentru HotNews. ro surse social-democrate.

Liviu Dragnea va convoca o sedinta a Comitetului Executiv peste doua saptamni

Comitetul Executiv National va fi convocat cel mai probabil peste doua saptamani, a declarat pentru HotNews secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu. Sedinta este convocata in contextul tensiunilor din partid si dupa ce peste 20 de lideri de organizatii ar fi realizat o scrisoare pentru a-i cere lui Dragnea sa convoace o sedinta a Comitetului Exuectiv.

Ponta explica cum a ajuns Dragnea seful PSD: A umblat la baroni si le-a promis ca ii va scapa de dosare. A castigat promitand amnistia si gratierea

Victor Ponta a vorbit, vineri, despre maniera in care Liviu Dragnea a ajuns la conducerea celui mai mare partid din Romania. Fostul premier sustine ca Dragnea ca i-a inselat pe toti din PSD si ca a.

Instanta suprema a motivat decizia de condamnare a liderului PSD n dosarul DGASPC Teleorman: Liviu Dragnea s-a folosit de influenta si putere - Antena 3

Magistratii instantei supreme au finalizat motivarea deciziei de condamnare a liderului PSD, Liviu Dragnea, la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare in dosarul angajarilor fictive de la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului DGASPC) Teleorman, aratand ca, prin influenta si putere, Dragnea a determinat-o pe fosta directoare a DGASPC Floarea Alesu sa savarseasca infractiunea de abuz in serviciu, potrivit Antena 3.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )