Libnet.ro
UNICEF

00:07

intalnire-surpriza pentru mitingul PSD. Liviu Plesoianu: Cel mai important este cine va fi in afara scenei

Antena3 Antena3,
intalnire-surpriza pentru mitingul PSD. Liviu Plesoianu: Cel mai important este cine va fi in afara scenei

Joi dupa-amiaza, liderii PSD s-au intalnit pentru a pune la punct ultimele detalii ale mitingului care va avea loc sambata, unde vor fi asteptati sute de mii de oameni. La ora 17:00, va fi o video-confernta un. continuă pe Antena3

Consiliului Judetean Hunedoara a comandat suplimentarea numarului de trenuri catre Bucuresti pentru mitingul PSD

Consiliul Jude'ean Hunedoara, condus de PSD-istul Mircea Bobora, a solicitat Regionalei CFR Timisoara suplimentarea numarului de trenuri cu plecare din judetul Hunedoara spre Bucuresti, pentru mitingul anuntat sambata de social-democrati in Piata Victoriei din capitala, scrie cotidianul local anchetadehunedoara. ro.

Liviu Dragnea, despre mitingul PSD: Se incearca sa se infiltreze tot felul de indivizi, sa spuna ca au fost platiti, amenintati

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a spus, miercuri, referitor la mitingul PSD, ca mai multi indivizi incearca sa sa se inflitreze si sa spuna ca au fost platiti. Ce vreau sa transmit tuturor.

LIVIU DRAGNEA a fost demascat! DEZVALUIRI incendiare despre mitingul PSD din CAPITALA: Acesta e adevaratul motiv

Senatorul PNL Alina Gorghiu a lansat, joi, un atac dur la adresa presedintelui PSD, Liviu Dragnea, sustinand ca mitingul pe care partidul pe care il conduce si care va avea loc sambata, 9 iunie, este de fapt.

Mitingul PSD din 9 iunie. Cate ore va tine si cine va suporta costurile deplasarii

Secretarul general al PSD, Marian Neacsu, a declarat luni, cu privire la mitingul care va avea loc sambata seara in Bucuresti, ca organizatiile judetene vor suporta costurile, iar acolo unde organizatiile nu vor avea suficient buget, atunci cheltuielile vor fi suportate de la centru. Mai mult, Neacsu a precizat ca cel mai probabil mitingul va dura aproximativ o ora si jumatate.

VIDEO Primar PSD din Cavnic. Vladimir Petrut: Acest miting e pentru condamnatul penal Liviu Dragnea / Cum sa folosesti oamenii ca pe niste animale?

Primarul PSD din Cavnic, Vladimir Petrut, un contestatar al lui Liviu Dragnea de la celebra OUG 13, a declarat, la postul de televiziune TV Sighet, ca mitingul organizat de social-democrati sambata, la Bucuresti, este pentru condamnatul penal Liviu Dragnea.

Mitingul PSD, in semi-intuneric. Curentul taiat la o cladire din Piata Victoriei, chiar in timpul protestului

Proclamat drept miting impotriva abuzurilor, in conditiile in care exista o putere subterana care paraziteaza deciziile importante, mitingul PSD, programat pentru sambata, de la ora 20,00, in Piata Victoriei s-ar putea derula in semi-intuneric, daca una dintre cele mai cladiri din zona va fi cufundata in bezna.

Oamenii chemati la mitingul PSD au primit instructiuni ce trebuie sa faca. Ficare judet va avea pancarde. Ca sa fie clar, protestul incepe la 20.00 (opt seara) (FOTO)

Social-democratii au stabilit, dupa mai bine de un an in care au tot amenintat, ca vor organiza un miting in Bucuresti, pe 9 iunie. Desi au anuntat initial un milion de oameni, PSD-istii si-au mai.

Primar care trebuie sa transporte 150 de persoane la mitingul PSD, despre ce vor manca oamenii lui in deplasare: Au ei 2 lei sa-si ia un corn

Organizatiile locale ale PSD se pregatesc pentru mitingul organizat de partid sambata la Bucuresti. Dupa decizia de organizare a mitingului luata la nivel central, au avut loc sedinte in filialele judetene, unde s-a stabilit numarul de protestatari pe care il duce fiecare organizatie locala.

Sondaj: Ce cred romanii despre mitingul PSD

Sociologul Marius Pieleanu a prezentat, in exclusivitate la Antena 3, rezultatele unui sondaj privind mitingul PSD programat pentru sambata in Capitala. La intrebarea Este o idee buna organizarea unui miting.

PAUL STANESCU s-a dezlantuit! Declaratii INCENDIARE despre mitingul PSD: Nici pe vremea lui STALIN nu s-au intamplat asemenea lucruri

Vicepremierul Paul Stanescu a declarat miercuri, la Constanta, referitor la mitingul PSD ce va fi organizat pe 9 iunie, la Bucuresti, ca trebuie sa se auda si vocea celor care sustin democratia, mentionand.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )