Libnet.ro
UNICEF

05:15

Ce i s-a intamplat lui Liviu Dragnea la cateva ore dupa ce a fost inchis la Rahova

Antena3 Antena3,
Ce i s-a intamplat lui Liviu Dragnea la cateva ore dupa ce a fost inchis la Rahova

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, este de luni detinut in Penitenciarul Rahova, dupa ce a primit o condamnare de 3 ani si 6 luni, pentru instigare la abuz in serviciu. Dragnea va beneficia de protectie,. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea, prima noapte dupa gratii la penitenciarul Rahova

Liviu Dragnea si-a petrecut prima noapte dupa gratii la penitenciarul Rahova. Acolo va sta timp de 21 de zile in carantina, apoi se va decide unde isi va ispasi pedeapsa de 3 ani si 6 luni primita pentru.

Incident MORTAL in Teleorman, in timp ce Liviu Dragnea era dus dupa gratii. Politia este la fata locului (VIDEO)

Incident socant in Teleorman, in fieful lui Liviu Dragnea, condamnat definitiv la 3 ani si 6 luni de inchisoare. Un barbat de 40 de ani a murit, dupa ce a fost strivit de o placa din beton, in timp ce ajuta.

Victor Ponta, prima reactie dupa condamnarea la inchisoare a lui Liviu Dragnea: A tras dupa el in prapastie Romania

Fostul premier PSD Victor Ponta a reactionat imediat la vestea condamnarii la inchisoare cu executare a lui Liviu Dragnea. Nu ma bucur de necazul nimanui si nu comentez sentinte penale / ma bucur ca decizia vine.

Ce a scris presa straina despre condamnarea lui Liviu Dragnea

Condamnarea lui Liviu Dragnea la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare a fost atent urmarita si de presa straina. Unele surse il numesc cel mai puternic politician din Romania. La doar cateva ore dupa marea infrangere suferita de PSD la alegerile europarlamentare, liderul partidului a fost condamnat la inchisoare, iar la aceasta [] .

Liviu Dragnea merge la inchisoare. Se preda la Sectia 2 Politie

Liviu Dragnea merge la inchisoare. La cateva ore dupa ce a primit sentinta definitiva din partea judecatorilor de la Curtea Suprema, fostul lider al PSD s-a predat la Sectia 2 Politie. El a fost asteptat in fata casei sale de mai multi protestatari care l-au huiduit in momentul in care masina in care se afla [] .

VIDEO Liviu Dragnea, primele declaratii dupa exit poll: A fost o furtuna a urii. Da, poate noi suntem vinovati / Analiza la prezidentiale trebuie facuta intre Gabriela Firea si Tariceanu / Nu trebuie cedata guvernarea

Liderul PSD, Liviu Dragnea, declaratii de presa dupa publicarea primelor rezultate exit-poll de la scrutinele de duminica.

Lacrimi si jale la Antena 3, dupa condamnarea lui Liviu Dragnea

Subiectul condamnarii lui Liviu Dragnea la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare a fost unul sensibil pentru Antena 3. Jurnalistii care au vorbit, luni, despre situatia fostului lider al PSD, au avut momente in care au parut tristi. La fel s-a intamplat si duminica seara, dupa ce a fost afisat exit-poll-ul la [] .

Sedinta de URGENTA la sediul PSD. Cine preia sefia interimara dupa condamnarea lui Liviu Dragnea

Transformari radicale in PSD, in doar 24 de ore. Dupa ce au pierdut alegerile europarlamentare, iar referendumul pe justitie a primit votul covarsitor al poporului, Liviu Dragnea si-a aflat luni.

Surse: Liviu Dragnea va demisiona de la sefia PSD. Cine ar putea prelua functia sa

Dupa esecul rasunator de la alegerile europarlamentare, functia de lider al PSD a lui Liviu Dragnea e pusa in pericol. S-au inmultit vocile care ii cer sa demisioneze de la sefia formatiunii si se pare ca anuntul va fi facut in urmatoarele ore. Presedintele PSD, Liviu Dragnea, urmeaza sa-si anunte demisia luni seara, la ora [] .

Petitie online prin care se cere retragerea titlului de Ambasador al Maramuresului oferit lui Liviu Dragnea: Hotule! Nu esti ambasadorul meu!

La scurt timp dupa arestarea lui Liviu Dragnea a fost initiata o petitie online prin care li cere reprezentantiilor Consiliului Judetean Maramures sa retraga de indata titlul de Ambasador al judetului oferit fostului lider PSD. Demersul este initiat de catre Demnitatea Maramureseana si in zece ore de la lansare a strans semnatura a peste 500 de persoane.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )