Libnet.ro
UNICEF

19:00

Liviu Dragnea, prima noapte dupa gratii la penitenciarul Rahova

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea, prima noapte dupa gratii la penitenciarul Rahova

Liviu Dragnea si-a petrecut prima noapte dupa gratii la penitenciarul Rahova. Acolo va sta timp de 21 de zile in carantina, apoi se va decide unde isi va ispasi pedeapsa de 3 ani si 6 luni primita pentru. continuă pe Antena3

Incident MORTAL in Teleorman, in timp ce Liviu Dragnea era dus dupa gratii. Politia este la fata locului (VIDEO)

Incident socant in Teleorman, in fieful lui Liviu Dragnea, condamnat definitiv la 3 ani si 6 luni de inchisoare. Un barbat de 40 de ani a murit, dupa ce a fost strivit de o placa din beton, in timp ce ajuta.

Liviu Dragnea, asteptat de PROTESTATARI la Penitenciarul Rahova (VIDEO)

Liviu Dragnea, condamnat la 3 ani si 6 luni, este asteptat, luni, in fata Penitenciarului Rahova de mai multi protestatari. Seful PSD a plecat de la locuinta sa intr-o masina cu geamuri fumurii. El a prefera.

Cum a petrecut Liviu Dragnea prima noapte in puscarie (VIDEO)

Timp de trei ani de zile, Liviu Dragnea a avut un singur obiectiv: sa schimbe legile justitiei si sa scape de puscarie. Desi a dat jos trei guverne, a decapitat sefii parchetelor si a starnit impotriva.

Liviu Plesoianu, prima reactie dupa condamnarea lui Liviu Dragnea: Mi-e teama de o schimbare a discursului din partea PSD

Deputatul PSD Liviu Plesoianu a anuntat in exclusivitate la Antena 3,ca solicita sa se desfasoare un scrutin intern pentru desemnarea prezidentialelor PSD. Dincolo de asta, vreau sa spun ca.

Victor Ponta, prima reactie dupa condamnarea la inchisoare a lui Liviu Dragnea: A tras dupa el in prapastie Romania

Fostul premier PSD Victor Ponta a reactionat imediat la vestea condamnarii la inchisoare cu executare a lui Liviu Dragnea. Nu ma bucur de necazul nimanui si nu comentez sentinte penale / ma bucur ca decizia vine.

Liviu Plesoianu, prima reactie dupa rezultatele exit-poll la europarlamentare: Am avut dreptate. Voi lupta in continuare pentru toate lucrurile in care cred

Deputatul PSD, Liviu Plesoianua declarat pe pagina sa de facebook, imediat dupa rezultatele exit-poll din cadrul alegerilor europarlamentare, ca va continua sa creada in tot ceea ce a spus anterior si va.

VIDEO UPDATE Liviu Dragnea s-a predat la penitenciarul Rahova

Liviu Dragnea s-a predat luni, in jurul orei 17:20, la Penitenciarul Rahova, dupa ce a fost condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare cu executare. Din garajul subteran al blocului unde locuieste seful PSD au iesit doua masini cu geamuri fumurii, o Skoda si un Duster de culoare inchisa, la interval de circa zece minute. in prima instanta, televiziunile de stiri au plecat in urmarirea primei masini, Skoda, dar seful PSD se afla in Duster. -------------------------UPDATE 17:20 Masina a ajuns la penitenciarul din Rahova si a intrat pe poarta puscariei / Aici era asteptat de ziaristi dar si de cateva zeci de curiosi, dintre care unii au huiduitAvocat: Din acest moment, Liviu Dragnea poate fi incarcerat oricandInstanta a trimis la Politie mandatul de executare a pedepsei.

Liviu Dragnea a ajuns la Penitenciarul Rahova. Anuntul facut de Politie

Liviu Dragnea a ajuns, luni, la Penitenciarul Rahova. El a fost dus la inchisoare de un echipaj de Politie, dupa ce a fost luat de la domiciliul sau din Capitala. Fostul lider al PSD a fost huiduit de oamenii de pe strada in drumul spre penitenciar. Liviu Dragnea este incarcerat la Penitenciarul Rahova Liviu Dragnea [] .

Ce i s-a intamplat lui Liviu Dragnea la cateva ore dupa ce a fost inchis la Rahova

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, este de luni detinut in Penitenciarul Rahova, dupa ce a primit o condamnare de 3 ani si 6 luni, pentru instigare la abuz in serviciu. Dragnea va beneficia de protectie,.

VIDEO Liviu Dragnea, primele declaratii dupa exit poll: A fost o furtuna a urii. Da, poate noi suntem vinovati / Analiza la prezidentiale trebuie facuta intre Gabriela Firea si Tariceanu / Nu trebuie cedata guvernarea

Liderul PSD, Liviu Dragnea, declaratii de presa dupa publicarea primelor rezultate exit-poll de la scrutinele de duminica.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )