Libnet.ro
UNICEF

19:45

Liviu Plesoianu, reactie ironica dupa bilantul DNA: Kovesi este singura optiune pentru un univers mai sigur

Antena3 Antena3,
Liviu Plesoianu, reactie ironica dupa bilantul DNA: Kovesi este singura optiune pentru un univers mai sigur

Deputatul Liviu Plesoianu vine cu noi reactii, dupa bilantul DNA,dar si dupa avizul negativ al CSM pe cererea de revocare a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Deputatul PSD are de aceasta data ironii dure si. continuă pe Antena3

Ce a aparut pe pagina de Facebook a presedintelui Klaus Iohannis dupa bilantul DNA

Presedintele Klaus Iohannis a participat, miercuri, la bilantul Directiei Nationale Anticoruptie, ocazie cu care si-a reafirmat sprijinul pentru institutia condusa de Laura Coruta Kovesi. O parte din mesajul.

Liviu Plesoianu, anunt de ultima ora, dupa discursul lui Klaus Iohannis de la bilantul DNA

Liviu Plesoianu a facut un anunt de ultima ora, dupa ce a auzit declaratiile lui Klaus Iohannis de la bilantul DNA. Deputatul PSD a spus ca este mai hotarat ca oricand sa candideze la alegerile.

Liviu Plesoianu, despre scandalul momentului: Se trece de la Statul Paralel la Statul Nazist

Deputatul PSD, Liviu Plesoianu, sustine intr-o postare pe Facebook ca in Romania se trece la next level, iar Trinomul Klaus-Kovesi-Klemm face un upgrade si trece de la Statul Paralel la Statul.

Kovesi, la bilantul DNA: Cand sunt critici din societate, trebuie sa ni le asumam. Vrem sa facem din Romania o tara mai curata (VIDEO)

Ne-am facut datoria cu mult efort, profesionalism, dar cand sunt critici din societate trebuie sa ni le asumam, a declarat Laura Codruta Kovesi, la bilantul DNA pe 2017. Aceasta a insistat ca societatea trebuie s.

Ce s-a intamplat cu o seara inainte de bilantul DNA, pe o straduta din Bucuresti (VIDEO)

Autoritatile au intrat in alerta cu o seara inainte de bilantul DNA pentru ca zapada sa nu-i tulbure pe invitatii Laurei Codruta Kovesi. Strada pe care a venit presedintele, ambasadorul SUA sau sefii din.

Liviu Plesoianu: Trinomul KKK instaureaza in Romania Statul Nazist

Deputatul PSD, Liviu Plesoianu, sustine ca in Romania se trece la next level, iar Trinomul Klaus-K.

Iohannis, la bilantul DNA: Asistam la manifestari virulente ale disperarii. incercari de manipulare pentru a discredita DNA si incercari de a subordona Justitia politicului. Inadmisibil! (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, la bilantul DNA pe 2017, ca Directia este tina incercarilor unor inculpati sau chiar condamnati de a o discredita. Manipularile lor, insa, sunt sortite esecului,.

Sefa Curtii Supreme, la bilantul DNA: in alti ani, masa de la prezidiu era mai lunga si mai incapatoare! Samanta neincrederii a fost sadita si incepe sa dea roade

Presedintele Instantei supreme, Cristina Tarcea, a declarat, miercuri, la bilantul DNA, intr-un mesaj transant de sustinere a independentei Justitiei, ca in alti ani masa de la prezidiu era mai lunga si mai.

Augustin Lazar, la bilantul DNA: Anul 2017 a fost un an mai complicat, dar nu as dramatiza. Atunci cand sunt valuri ne putem da masura profesionalismului

Procurorul general Augustin Lazar a afirmat, miercuri, la bilantul DNA, ca anul 2017 a fost un an sensibil, insa nu ar dramatiza in sensul ca a fost greu, spunand ca, atunci cand sunt valuri, magistratii isi pot da masura profesionalismului.

Discursul lui Iohannis la bilantul DNA: Asistam la manifestari virulente ale disperarii in incercarea de a subordona justitia politicului. N-au sanse

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, miercuri, la bilantul DNA, ca asistam la manifestari virulente ale disperarii in incercarea clara de a subordona justitia politicului, in care niste inculpati si condamnati penal s-au unit pentru a-i discredita pe cei care i-au anchetat. Presedintele a spus insa ca acestia nu au sanse de reusita.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2471 seconds )