Libnet.ro
UNICEF

22:45

Liviu Pop, DECLARATII INCENDIARE despre ordonanta privind taxa pe lacomie: Vom capitaliza CEC-ul (VIDEO)

B1 B1,
Liviu Pop, DECLARATII INCENDIARE despre ordonanta privind taxa pe lacomie: Vom capitaliza CEC-ul (VIDEO)

Fostul ministru al Educatiei, Liviu Pop, a facut declaratii incendiare, in direct pe B1 TV. Pop s-a exprimat raspicat pe tema ordonatei privind taxa pe lacomie si a anuntat chiar noi masuri care ar putea. continuă pe B1

LIVEVIDEO Guvernul a adoptat ordonanta privind taxa pe lacomie. Teodorovici si Vlcov prezinta masurile impuse de Guvernul PSD

Guvernul a adoptat ordonanta de urgenta privind, printre altele, taxa pe lacomie, plafonarea pretului la gaze si energie electrica si reducerea comisioanelor la fondurile de pensii private de la 2,5% la 1%.

VIDEO Guvernul a adoptat ordonanta privind taxa pe lacomie. Teodorovici si Vlcov au prezentat masurile impuse de Guvernul PSD

Guvernul a adoptat ordonanta de urgenta privind, printre altele, taxa pe lacomie, plafonarea pretului la gaze si energie electrica si reducerea comisioanelor la fondurile de pensii private de la 2,5% la 1%.

Dragnea, despre ordonanta pentru masurile fiscale: Se va da maine, prevederile raman aceleasi. Nu se va intampla nimic rau cu Pilonul II de Pensii

Liviu Dragnea a vorbit despre ordonanta de urgenta privind masurile fiscale. Liderul PSD a anuntat ca aceasta se va da cel mai probabil maine si ca prevederile vor ramane la fel. Maine se va adopta a.

Liviu Pop vorbeste despre solutia finala in cazul abuzurilor din justitie

Liviu Pop a vorbit despre solutia finala in cazul presupuselor abuzuri din justitie, adica amnistia si gratierea. Senatorul PSD a precizat ca Liviu Dragnea ar putea beneficia de aceste acte de clementa .

Liviu Pop la RFI: Solutia finala este amnistia. Vom desecretiza cu siguranta protocoalele

Senatorul PSD Liviu Pop vorbeste la RFI despre solutia finala in cazul presupuselor abuzuri din justitie, adica amnistia si gratierea. Parlamentarul social-democrat spune ca Liviu Dragnea ar putea beneficia de aceste acte de clementa exact in aceeasi masura ca presedintele Iohannis si ca orice alt cetatean al Romaniei.

Iohannis: Nu putem sa ne facem ca suntem autisti si ca nu se discuta despre Ordonanta pe amnistie si gratiere

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, marti seara, ca, daca ne uitam in urma, la ce s-a mai intamplat cu guvernele pesediste, nu putem sa ne facem ca suntem autisti si ca nu se discuta despre Ordonanta pe amnistie si gratiere.

IOHANNIS, DESPRE REFERENDUMUL PRIVIND JUSTITIA: Cu siguranta despre acel referendum o sa mai vorbim

ACTUALIZARE - Iohannis, despre plangerea pentru inalta tradare: Este o procedura foarte complicata, parlamentara, care in primul rand nu are niciun suport. ------ Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, raspunzand unei intrebari, ca despre referendumul privind justitia se va mai vorbi, cu siguranta.

DESPRE OUG PRIVIND MASURILE FISCALE Dragnea: Se pare ca maine va fi adoptata ordonanta

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, astazi, ca ordonanta de urgenta cu privire la masurile fiscale anuntate de ministrul Finantelor va fi data, probabil, maine.

Liviu Dragnea detoneaza BOMBA despre OUG privind Pilonul II de Pensii: Va fi adoptata vineri (VIDEO)

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a anuntat ca Executivul s-ar putea reuni vineri, intr-o noua sedinta, pentru a adopta controversata ordonanta de urgenta privind modificarea unor.

Dancila anunta aprobarea ordonantei privind taxa pe lacomie, plafonarea pretului la gaze si curent si Pilonul II / Iohannis nu a venit la sedinta de guvern

Premierul Viorica Dancila a anuntat, la inceputul sedintei de Guvern, ca executivul va adopta ordonanta de urgenta privind, printre altele, taxa pe lacomie, plafonarea pretului la gaze si energie electrica si reducerea comisioanelor la fondurile de pensii private de la 2,5% la 1%.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )