Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Pop face ancheta in Ministerul Educatiei: Toti copiii de clasa a IV-a au primit manuale auxiliare neautorizate

România Liberă România Liberă,
Liviu Pop face ancheta in Ministerul Educatiei: Toti copiii de clasa a IV-a au primit manuale auxiliare neautorizate

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a anuntat, joi, la inceputul sedintei de Guvern, ca a declansat o ancheta interna, din cauza ca elevii de clasa a IV-a au primit manuale auxiliare neacreditate. continuă pe România Liberă

Ancheta la Ministerul Educatiei. Anul scolar 2016-2017 a inceput cu manuale scolare neautorizate

Ancheta la Ministerul Educatiei, dupa ce s-a decoperit ca anul trecut, in septembrie 2016, elevii au primit manuale scolare neautorizate, potrivit europafm. ro Ministrul Liviu Pop este revoltat si.

Tudose, ironic cu scandalul de la Targu Mures: Ditamai problema nationala. Liviu Pop: Este o problema locala

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a afirmat, joi, ca problema de la Liceul Romano-Catolic din Targu Mures nu este a institutiei pe care o reprezinta, ci este o problema locala, existand o solutie, pe care nu a prezentat-o insa public. Premierul Mihai Tudose a comentat, ironic, ca situatia din Targu Mures este ditamai problema nationala, pe cand adevarata criza este in Ucraina, unde sunt inchise toate scolile romanesti.

Liviu Pop: Am constatat cu surprindere ca anul trecut s-au vandut manuale auxiliare neacreditate; am demarat o ancheta interna

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a declarat joi ca actul normativ care prevede ca tiparirea tuturor manualelor sa fie facuta de Editura Didactica si Pedagogica, intrata in subordinea MEN, ar putea intra saptamana viitoare in sedinta Executivului, el anuntand demararea unei anchete interne, dupa ce a aflat ca unii elevi au primit anul trecut manuale auxiliare neacreditate, scrie Agerpres.

Liviu Pop va reduce cu 10 la suta functiile de conducere din Ministerul Educatiei si din Inspectorate

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a declarat luni, intr-o conferinta de presa, ca in maximum 30 de zile vor fi reduse 10% din functiile de conducere din MEN si din inspectoratele scolare.

VIDEO Liviu Pop va reduce cu 10 la suta functiile de conducere din Ministerul Educatiei si din Inspectorate

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a declarat luni, intr-o conferinta de presa, ca in maximum 30 de zile vor fi reduse 10% din functiile de conducere din MEN si din inspectoratele scolare.

Liviu Pop vrea sa reduca 10% din functiile de conducere din Ministerul Educatiei si inspectorate

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a declarat ca in maximum 30 de zile vor fi reduse 10% din functiile de conducere din MEN si inspectoratele scolare. Potrivit ministrului, vor inceta si alte contracte.

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, inlocuieste inspectorii generali demisi cu inspectori care au picat de mai multe ori concursul. Exemplul vine de la Buzau

Inspectoratul Scolar Judetean ISJ) Buzau, ramas fara sef dupa demiterea de catre ministrul Liviu Pop a inspectorului general Florina Stoian, este condus, incepand de luni, de Geta Burducea, care a mai ocupat functia de inspector sef, insa cu delegatie, picand de trei ori concursul organizat de ministerul de resort pentru ocuparea postului, relateaza News. ro.

Liviu Pop, despre scandalul de la liceul din Targu Mures: O situatie speciala. Nu este atributul ministerul (VIDEO)

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a abordat in sedinta de guvern de joi scandalul de la Liceul Romano-Catolic din Targu Mures unde activitatea a fost suspendara din cauza unei decizii in instanta.

Pesedistii vor ca Sevil Shhaideh si Liviu Pop sa faca parte din structura care lupta impotriva terorismului in Romania. Care este miza propunerii

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Ministerul Educatiei vor participa la Sistemul National de Prevenire si Combatere a Terorismului, potrivit unui proiect de lege.

Ministerul Educatiei a platit 732.000 de lei pentru compendiile care vor tine loc de manuale pentru elevii de clasa a 5-a

Ministerul Educatiei a platit 732. 000 de lei pentru cele 177. 000 exemplare de exemplare din compendiul care va tine loc de manuale pentru elevii de clasa a cincea, a anuntat luni ministrul Liviu Pop. El a dat vina pe guvernul tehnocrat pentru intarzierea licitatiilor pentru manualele elevilor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )