Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Pop: Manualele pentru cinci discipline din clasa a V-a, LIVRATE pana la 11 octombrie

B1 B1,
 Liviu Pop: Manualele pentru cinci discipline din clasa a V-a, LIVRATE pana la 11 octombrie

Ministrul Educatiei Nationale, Liviu Pop, a declarat vineri ca pana la 11 octombrie vor fi livrate 5 loturi de manuale Istorie, Informatica si TIC, Educatie Tehnologica si aplicatii practice, Limba. continuă pe B1

Liviu Pop: Licitatia pentru manualul de educatie fizica era deja lansata. Daca as fi oprit-o, as fi incalcat legea. Saptamana viitoare, lansam in dezbatere publica Legea manualului

Ministerul Educatiei, Liviu Pop, s-a aparat, vineri, impotriva ironiilor si nemultumirilor din spatiul public cu privire la inlocuirea manualelor scolare cu ghidurile introductive pentru clasa a V-a si la manualul de sport. Acesta a spus ca licitatia pentru manualul de sport era deja lansata in momentul in care a preluat mandatul de ministru si ar fi fost ilegala oprirea acesteia. Totodata, Pop a subliniat ca Legea achizitiilor publice nu prevede un termen limita pentru finalizarea contestatiilor sau reluarea licitatilor. Saptamana viitoare, Legea manualului va fi lansata in dezbatere publica.

Liviu Pop promite ca din 10 octombrie vom avea 90% dintre manualele de clasa V-a

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a promis, la postul de televiziune Antena 3, ca pe 10 octombrie, 90% dintre manualele de clasa V-a vor ajunge pe bancile elevilor.

Nicolae Manolescu l-a criticat pe Liviu Pop: Este un personaj tragi-comic

Criticul literar Nicolae Manolescu l-a criticat pe minstrul Educatiei, Liviu Pop, dupa scandalul legat de manualele scolare, precizand ca actuala guvernare, care vrea sa fie social-democrata, incepe sa semene bine cu cea socialista, comunista.

Protest inedit marti: Biblioteca pentru Pop, o actiune impotriva ministrului Educatiei Liviu Pop

Evenimentul Biblioteca pentru Pop este anuntat pentru marti in Piata Victoriei din Capitala, participantii urmand sa aduca fiecare o carte, solicitand demisia lui Liviu Pop din functia de ministru al Educatiei, scrie News. ro. Organizatorii isi motiveaza actiunea invocand scandalul manualelor scolare si gravele probleme de background profesional ale ministrului, solicitand sindicatelor din educatie si asociatiilor de parinti sa li se alature.

Principalul il reprezinta educatia copiilor. Nu manualul, nu firmele, functionarii din minister, nici macar el sau eu. Liviu Dragnea, mesaj pentru Liviu Pop

Liviu Dragnea este nemultumit de activitatea lui Liviu Pop la carma Ministerului Educatiei. Presedintele PSD are un mesaj dur pentru ministrul Educatiei si spune ca acesta trebuie sa vada interesul.

Liviu Pop: Cer anticipat scuze pentru greselile pe care le-am facut

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, si-a cerut scuze anticipat pentru greselile pe care le-a facut la finalul unui interviu in care a explicat diferenta dintre greseala si eroare, relateaza vineri Digi 24. Explicatiile ministrului vin dupa ce a fost criticat pentru ca a spus ca greselile se pot corecta, dar erorile nu.

Liviu Pop a gasit o scuza pentru toate greselile comise pana acum. Sunt academicieni care folosesc greseala erorilor. Genunche e regionalism

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, si-a analizat, la Antena 3, perlele din ultima perioada, printre care si discursul sustinut in Senat, in care a spus ca greselile se pot corecta, erorile nu. Cat despre folosirea cuvantului genunche, Pop s-a aparat spunand ca e regionalism din Maramures.

Ministrul Liviu Pop anunta ca va muta competitia pentru manuale intre autori

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a declarat, la postul de televiziune Antena 3, ca, dupa ce Editura Didactica va ajunge in subordinea ministerului pe care il conduce, competitia pentru manuale va fi mutata intre autori.

Ministrul Liviu Pop spune ca va muta competitia pentru manuale intre autori

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a declarat, la postul de televiziune Antena 3, ca, dupa ce Editura Didactica va ajunge in subordinea ministerului pe care il conduce, competitia pentru manuale va fi mutata intre autori.

Liviu Pop face primul pas concret pentru editura unica. Cum justifica tranzactia prin care va controla politic o piata de zeci de milioane de euro

Ministrul Liviu Pop a facut primul pas concret pentru constituirea editurii care va detine monopolul in domeniul manualelor.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )