Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Pop: Profesorii vor decide daca folosesc sau nu manualul la ora de sport

Hotnews Hotnews,
 Liviu Pop: Profesorii vor decide daca folosesc sau nu manualul la ora de sport

Profesorii vor fi cei care vor decide daca folosesc sau nu manualul la ora de sport, a declarat luni, in judetul Vrancea, ministrul Educatiei, Liviu Pop, el subliniind ca nici parintii, si nici ministrul nu vor lua decizii in acest sens, potrivit News. ro. continuă pe Hotnews

Liviu Pop: Profesorii vor fi cei care vor decide daca folosesc sau nu manualul la ora de sport

Profesorii vor fi cei care vor decide daca folosesc sau nu manualul la ora de Sport, a anuntat, luni, in judetul Vrancea, ministrul Educatiei, Liviu Pop. Acesta a subliniat ca nici parintii, si nici ministrul nu vor lua decizii in acest sens.

Ministrul Educatiei: Profesorii vor fi cei care vor decide daca folosesc sau nu manualul la ora de sport

Profesorii vor fi cei care vor decide daca folosesc sau nu manualul la ora de sport, a anuntat, luni, in judetul Vrancea, ministrul Educatiei, Liviu Pop, care a tinut sa sublinieze ca nici parintii, si nici ministrul nu vor lua decizii in acest sens.

Ministrul Liviu Pop da inapoi in scandalul manualelor de sport

Manualele de sport vor fi folosite de cadrele didactice daca isi doresc acest lucru, a anuntat, luni, la Focsani ministrul Educatiei, Liviu Pop, scrie mediafax. ro. Profesorii vor decide daca vor.

Nota lui Liviu Pop pentru invatamantul romanesc: intre 6 si 7, cu bune si cu rele

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a dat o nota sistemului de invatamant romanesc, in cadrul unei conferinte din Vrancea. Potrivit acestuia, scoala romaneasca este intre 6 si 7, cu bune si cu rele. Ministrul Educatiei a mai declarat ca 2% din profesorii din Romania sunt necalificati.

Vesti proaste pentru profesori: Liviu Pop a anuntat ca acestia nu isi vor primi salariile restante castigate in instanta la prima rectificare bugetara

Cadrele didactice vor trebui sa mai astepte pana sa se bucure de banii castigati in instanta din salariile mai vechi ce au fost taiate. Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a afirmat luni.

Liviu Pop, despre drepturile obtinute in instanta de profesori:La prima rectificare sigur nu vor primi aceste sume

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a declarat, luni, in judetul Vrancea, referitor la drepturi salariale mai vechi castigate in instanta de profesori, ca o parte dintre acestea ar putea fi acordate in luna noiembrie, insa depinde de executia bugetara in trimestrul trei, informeaza News. ro.

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, despre invatamantul romanesc: Este de nota 6 - 7

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a afirmat, luni, ca in opinia sa invatamantul romanesc este de nota sase sau sapte, din cauza ca are foarte multe cadre didactice necalificate.

Ministrul Educatiei da inapoi in scandalul manualului de sport

Manualele de sport vor fi folosite de cadrele didactice, numai daca profesorii isi doresc acest lucru, a explicat, luni, la Focsani ministrul Educatiei, Liviu Pop. Profesorii vor decide daca vor.

Ministrul Educatiei da inapoi in scandalul manualelor de sport

Manualele de sport vor fi folosite de cadrele didactice, numai daca profesorii isi doresc acest lucru, a explicat, luni, la Focsani ministrul Educatiei, Liviu Pop. Profesorii vor decide daca vor.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )