Libnet.ro
UNICEF

08:00

Localitatea din Romania in care lupta anti-coruptie a lasat un singur om in toata primaria

Antena3 Antena3,
Localitatea din Romania in care lupta anti-coruptie a lasat un singur om in toata primaria

Bate vantul prin multe primarii din tara, unde alesii locali au fost acuzati de coruptie. Iar situatia unei comune din Valcea este de Cartea Recordurilor. Primarul si 11 angajati au fost trimisi . continuă pe Antena3

Spitalul din Romania care ofera transport gratuit medicilor

De teama sa nu piarda putinii medici pe care ii are, conducerea Spitalului Judetean Vaslui s-a gandit sa asigure transport gratuit celor care fac naveta. 30 de doctori din Iasi au de astazi la.

Vedetele din Romania au descoperit cum pot avea tenul tanar fara interventii chirurgicale

Vedetele din Romania au descoperit cum pot avea tenul tanar fara interventii chirurgicale. Noua tehnologie anti-age cu ionizare dinamica Guinot Hydraderm Cellular Energy a fost lansata la Centrele Silhouette.

Expozitii si parade cu masini clasice in 26 de orase din Romania. In Bucuresti vine si familia Zapp, care calatoreste de 16 ani cu o masina din 1928

Retromobil Club Romania RCR) organizeaza Retro Parada Primaverii 2016 in 26 de orase din tara in sfarsitul de saptamana 16-17 aprilie. In Bucuresti locul de intalnire este Parcul Lumea Copiilor si la eveniment va veni si familia Zapp, din Argentina, care calatoreste de 16 ani cu o masina Graham Paige fabricata in 1928.

Enterprise Investors cumpara Noriel, cel mai mare retailer de jucarii din Romania

Polish Enterprise Fund VII, un fond de private equity administrat de Enterprise Investors EI), a semnat un acord de cumparare a 100% din actiunile Noriel Group, cel mai mare retailer de jocuri si jucarii din Romania.

EY: 53% dintre liderii companiilor din Romania sunt prezenti pe retele de socializare

Peste jumatate dintre liderii de companii din Romania sunt prezenti pe retele de socializare, cea mai populara retea pentru acestia fiind LinkedIN 67%), urmata de Facebook 61%) si Twitter 16%), potrivit studiului The social CEO, derulat de EY Romania.

Doua trupe si 18 DJ din Romania vor urca pe scenele Electric Castle

Doua trupe si 18 DJ din Romania se alatura artistilor ale caror nume au fost deja anuntate pe afisul festivalului Electric Castle. Ei au fost alesi online de fanii festivalului prin competitiaOwn The Stage, initiativa anuala prin care organizatorii vor sa aduca in fata publicului de festival talente noi de pe scena muzicii romanesti. Electric Castle se va desfasura intre 14 si 17 iulie, la castelul Banffy din Bontida, Cluj-Napoca.

OMV Petrom a devenit al patrulea cel mai mare producator de energie electrica din Romania

OMV Petrom este singurul producator de petrol si gaze, iar anul trecut a devenit al patrulea cel mai mare producator de energie electrica din Romania, depasind Complexul Energetic Hunedoara sau Elcen. Datele.

Oficial american: SUA nu intentioneaza sa instaleze focoase nucleare la baza antiracheta din Romania

Adjunctul subsecretarului american al Apararii, Brian McKeon, a declarat ca Statele Unite nu intentioneaza sa instaleze focoase nucleare la baza de aparare antiracheta din Romania, potrivit.

Oficial american: SUA nu va instala focoase nucleare la baza antiracheta din Romania

Statele Unite nu intentioneaza sa instaleze focoase nucleare la baza de aparare antiracheta din Romania, a declarat adjunctul subsecretarului american al Apararii, Brian McKeon, citat de Sputnik News si.

Oficial american: SUA nu intentioneaza sa echipeze baza antiracheta din Romania cu focoase nucleare

Adjunctul subsecretarului american al Apararii, Brian McKeon, a declarat ca Statele Unite nu intentioneaza sa instaleze focoase nucleare la baza de aparare antiracheta din Romania, ca reactie la declaratiile facute de oficialii rusi cu privire la acest aspect.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )