Libnet.ro
UNICEF

18:45

Localitatile din Cluj cu o incidenta a noilor infectari SARS-CoV-2 mai mare de 61.000 de locuitori. Cum a ajuns judetul sa surclaseze Capitala

Adevărul Adevărul,
Localitatile din Cluj cu o incidenta a noilor infectari SARS-CoV-2 mai mare de 61.000 de locuitori. Cum a ajuns judetul sa surclaseze Capitala

Un numar de 14 localitati din judetul Cluj, inclusiv municipiul Cluj-Napoca, au inregistrat o incidenta mai mare de 6 noi infectari la 1. 000 de locuitori, potrivit datelor publicate, vineri, de Prefectura Cluj. Astfel, Judetul Cluj a trecut pe primul loc in topul celor 10 zone din tara cu o larga raspandire a noului coronavirus cu 722 de noi infectari inregistrate in ultimele 24 de ore. continuă pe Adevărul

CNSU propune purtarea mastii in spatii deschise in localitatile din judetele unde rata depaseste 1,51.000

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta CNSU) a aprobat, luni seara, Hotararea nr. 51, prin care propune portul obligatoriu al mastii de protectie in localitatile din judetele unde rata infectarii cu noul coronavirus depaseste 1,5 la mia de locuitori, conform Agerpres.

MAPN: Spitalul Clinic Militar de Urgenta din Cluj va avea sectie pentru ingrijirea pacientilor COVID-19

Spitalul Clinic Militar de Urgenta Dr. Constantin Papilian din Cluj va deveni unitate medicala de suport COVID -19, conform unui comunicat de presa transmis de Minister Apararii Nationale.

Ce salarii au localnicii din Las Fierbinti. Cine sunt cel mai bine platiti in serial si de ce

Serialul Las Fierbinti este una dintre cele mai populare si mai de succes productii TV din Romania, fiind vizionata de milioane de romani, in fiecare marti si joi. Filmarile acestei comedii romanesti au inceput la data de 1 martie 2012, intreaga actiune desfasurandu-se in orasul Fierbinti-Targ, judetul Ialomita. Las Fierbinti, lider de audienta marti seara .

Rata de infectare record intr-o localitate din Dolj. Incidenta Covid-19 depaseste 20 de cazuri la mia de locuitori

Rata de infectare cu noul coronavirus de tip SARS-CoV-2 a trecut de 20 de cazuri la mia de locuitoriin localitatea Diosti din judetul Dolj, informeaza Libertatea. ro. Autoritatile locale depun mari.

Mai multe localitati din Cluj, Timis si Salaj intra in carantina pentru 14 zile

Mai multe localitati din judetele Cluj, Timis si Salaj vor intra in carantinare zonala incepand de joi, 5 noiembrie, pentru o perioada de 14 zile, potrivit unui ordin semnat de secretarul de stat Raed Arafat. Gherla Cluj), Becicherecu Mic, Dudestii Noi, Dumbravita, Fibis, Ghiroda, Giroc, Mosnita Noua, Pesac Timis) si Zalau, Cehu Silvaniei, Jibou Salaj) vor intra in carantina.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1993 seconds )