Libnet.ro
UNICEF

18:00

Loctiitorul unui sef de sectie din judetul Iasi, inlocuit in ziua votului dupa ce BEJ a aflat ca e condamnat pentru fals

Adevărul Adevărul,
Loctiitorul unui sef de sectie din judetul Iasi, inlocuit in ziua votului dupa ce BEJ a aflat ca e condamnat pentru fals

Biroul Electoral Judetean BEJ) Iasi a dispus, duminica, 10 noiembrie, inlocuirea lctiitorului unei sectii de vot din mediul rural dupa ce USR a sesizat va acesta este condamnat pentru uz de fals. continuă pe Adevărul

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Un condamnat penal, vicepresedinte al unei sectii de votare din judetul Iasi

Un condamnat penal este vicepresedintele unei sectii de votare din judetul Iasi. Este vorba despre Constantin Zero, vicepresedinte al sectiei de votare nr. 629 din satul Fetesti, comuna Scobinti, condamnat penal.

Incidente la o sectie de votare din judetul Botosani. Ce era scris in toate cabinele de vot

Scrutinul de duminica, 10 noiembrie, pentru alegerile prezidentiale nu a fost marcat de incidente majore. Totusi, au existat cateva exceptii si una dintre ele a fost semnalata in judetul Botosani. Votul la alegerile prezidentiale, in primul tur, nu a fost lipsit de incidente. Unul dintre ele s-a petrecut in judetul Botosani, acolo unde presedinta unei .

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Liderul PMP a votat la o sectie din Chisinau: E esential sa dam un mesaj din aceasta parte de Prut

Liderul PMP Eugen Tomac a anuntat, intr-o filmare postata pe Facebook, ca avotat la alegerile prezidentiale din 2019 la o sectie din Chisinau, Republica Moldova.

Liderul PMP Eugen Tomac a votat la o sectie din Chisinau pentru alegerea presedintelui Romaniei

Liderul PMP, europarlamentarul Eugen Tomac, a votat vineri, la o sectie din Chisinau pentru alegerea presedintelui Romaniei.

SALAJ Sectie de votare deschisa cu intarziere de peste o ora. Ce probleme au aparut

Procesul electoral dintr-o sectie din judetul Salaj a inceput astazi cu o intarziere de o ora si 25 de minute, dupa ce o stampila de control a fost distrusa din greseala.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Patriarhul Daniel a votat la o sectie din Bucuresti si le-a oferit iconite tuturor celor prezenti

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, PF Daniel, a votat, duminica, la o sectie de votare din Bucuresti, iar la plecare le-a oferit iconite tuturor celor prezenti.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Primar din judetul Constanta, surprins cand oferea bani presedintei unei sectii de votare. Cum si-a motivat gestul?

Primarul PSD Stelian Clinciu din Dumbraveni se afla in mijlocul unui scandal dupa ce a fost fotografiat oferind bani presedintei sectiei de vot 440, situata din satul.

30 de MIGRANTI STRAINI, PRINSI intr-o RUINA din judetul Arad! CE INTENTIONAU SA FACA? Localnicii AU DAT ALARMA!

Serviciul Teritorial al Politiei de Frontiera Arad a prins treizeci de migranti din mai multe tari, ce aveau in gand sa treaca ilegal frontiera spre Ungaria.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )