Libnet.ro
UNICEF

06:30

O locuinta a luat foc in Pitesti. Doua persoane au fost transportate la spital din cauza ranilor

România Liberă România Liberă,
O locuinta a luat foc in Pitesti. Doua persoane au fost transportate la spital din cauza ranilor

O casa a luat foc in Pitesti din cauza unei defectiuni la un aparat electric, iar doua persoane au fost ranite si au fost transportate la spital, potrivit mediafax. continuă pe România Liberă

Mai multi elevi morti in Italia, dupa ce autocarul lor a lovit un pilon si a luat foc

Un autocar care transporta elevi unguri a lovit puternic pilonul unui pod si a luat foc in nordul Italiei, in cursul noptii de vineri spre sambata, au anuntat Pompierii. Mai multe persoane au murit, relateaza La Repubblica.

Incendiu in Aparatorii Patriei, patru case au luat foc

Patru case din zona Aparatorii Patriei au luat foc, iar la aceasta ora incendiul inca nu a fost stins.

Timis: Spitalul de psihiatrie A LUAT FOC!! Peste 70 de pacienti au fost EVACUATI

Spitalul de Psihiatrie Gataia din judetul Timis a fost cuprins de un incendiu puternic la un pavilion, informeaza Evenimentul Zilei. Interventia pompierilor pentru stingerea focului este una foarte dificila. Un.

Samsung: Bateriile telefoanelor Galaxy Note 7, de vina pentru ca mai multe telefoane au luat foc

Samsung a anuntat oficial, luni dimineata, ca bateriile telefoanelor Galaxy Note 7 sunt de vina pentru faptul ca mai multe astfel de telefoane au luat foc, potrivit AFP. Reamintim ca Samsung a decis, in octombrie anul trecut, sa renunte la producerea si vanzarea acestui telefon, dupa ce a constatat ca produsul are defecte fundamentale.

UPDATE Samsung spune ca telefoanele Galaxy Note 7 au luat foc din cauza bateriilor

Samsung a anuntat oficial, luni dimineata, ca bateriile telefoanelor Galaxy Note 7 sunt de vina pentru faptul ca mai multe astfel de telefoane au luat foc, potrivit AFP. Reamintim ca Samsung a decis, in octombrie anul trecut, sa renunte la producerea si vanzarea acestui telefon, dupa ce a constatat ca produsul are defecte fundamentale. Compania spune ca nu va lansa Galaxy S8 la Mobile World Congress Barcelona in februarie, ci mai tarziu.

Samsung va da vina in special pe bateriile livrate de furnizori in scandalul telefoanelor Note 7 care au luat foc

Samsung va anunta luni intr-o mult-asteptata conferinta de presa de ce au luat foc telefoanele Galaxy Note 7, dar surse citate de Wall Street Journal spun ca gigantul sud-coreean va arata cu degetul in special catre furnizorii de baterii. In unele cazuri bateriile nu au avut dimensiunea potrivita, iar in altele au aparut probleme de fabricatie din cauza grabei cu care productia a crescut. Este de asteptat ca Samsung sa anunte si ce masuri va lua pentru ca astfel de lucruri sa nu se mai intample.

Doua persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale dupa ce un container metalic, incarcat cu fier vechi, s-a desprins de pe un TIR si s-a rasturnat pe trotuar

Doua persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale dupa ce un container metalic s-a desprins de pe remorca unui TIR si s-a rasturnat, sambata, pe un trotuar din Gaesti. Oamenii legii fac acum cercetari pentru a afla cum a fost posibil acest lucru.

Incendiu la clubul Bamboo din Bucuresti: mai multe zeci de persoane au fost transportate la spital

Un incendiu puternic s-a produs, in aceasta dimineata, la Clubul Bamboo din Capitala, in urma caruia mai multe zeci de persoane au fost transportate la spital. In urma incendiului clubul s-a prabusit.

Joshua Castellano, dupa audiere: Nu cred ca Bamboo a luat foc de la instalatia electrica, nici de la o tigara

Joshua Castellano, fondatorul clubului Bamboo, a declarat, luni, dupa ce a fost audiat la Politia Capitalei in legatura cu incendiul care a distrus in totalitate clubul, ca focul nu ar fi pornit nici de la instalatia electrica, refacuta in totalitate dupa tragedia din Colectiv, nici de la o tigara, scrie News. ro. El a precizat ca nu a putut face asigurare, intrucat nu avea inca autorizatie de la ISU, dar urma sa o obtina pana la 30 iunie.

Ciocnire in lant pe autostrada spre vama Nadlac. Doua persoane au fost ranite

Trei masini s-au ciocnit in lant, sambata dimineata, pe autostrada dintre Arad si Nadlac, spre frontiera cu Ungaria.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )