Libnet.ro
UNICEF

09:15

UPDATE Samsung spune ca telefoanele Galaxy Note 7 au luat foc din cauza bateriilor

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Samsung spune ca telefoanele Galaxy Note 7 au luat foc din cauza bateriilor

Samsung a anuntat oficial, luni dimineata, ca bateriile telefoanelor Galaxy Note 7 sunt de vina pentru faptul ca mai multe astfel de telefoane au luat foc, potrivit AFP. Reamintim ca Samsung a decis, in octombrie anul trecut, sa renunte la producerea si vanzarea acestui telefon, dupa ce a constatat ca produsul are defecte fundamentale. Compania spune ca nu va lansa Galaxy S8 la Mobile World Congress Barcelona in februarie, ci mai tarziu. continuă pe Hotnews

Samsung: Bateriile telefoanelor Galaxy Note 7, de vina pentru ca mai multe telefoane au luat foc

Samsung a anuntat oficial, luni dimineata, ca bateriile telefoanelor Galaxy Note 7 sunt de vina pentru faptul ca mai multe astfel de telefoane au luat foc, potrivit AFP. Reamintim ca Samsung a decis, in octombrie anul trecut, sa renunte la producerea si vanzarea acestui telefon, dupa ce a constatat ca produsul are defecte fundamentale.

Samsung Galaxy Note 7: a fost aflat unul dintre motivele exploziilor

Samsung Galaxy Note 7 este o poveste aproape incheiata, iar extrem de curand compania va dezvalui motivele pentru care telefoanele au explodat. intr-adevar, stim deja ca bateriile au fost elementul care a stat la baza incendiilor si exploziilor ce au dus la sistarea productiei si la retragerea de pe piata a telefoanelor Samsung Galaxy Note [].

Samsung Galaxy Note 8 va fi mai bun, mai sigur si foarte inovator

Samsung Galaxy Note 8 va deveni o realitate, avand in vedere ceea ce a dezvaluit recent D. Koh, directorul diviziei de telefonie mobila a companiei. Au existat multe discutii cu privire la continuarea brandului Note, dupa ce ultimul model din serie a avut un esec rasunator. Numele aproape perfect pentru seria de telefoane mobile de [].

Analiza oficiala: De ce a explodat Samsung Galaxy Note 7

Dupa lungi speculatii pe marginea exploziilor Galaxy Note 7 de la finele anului trecut, avem in sfarsit un argument oficial pentru ceea ce s-a intamplat. Desi scandalul Galaxy Note 7 va ramane in istoria companiei sud coreene ca fiind una dintre cele mai neplacute situatii in care au fost implicati cei de la Samsung, e [].

Oficial: de ce exploda Galaxy Note 7 si ce crede Samsung ca poate rezolva in viitor

Samsung a explicat de ce exploda Note 7 si a profitat de ocazie sa se laude cu tot ce va face mai bine in viitor pentru a preveni astfel de incidente.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )