Libnet.ro
UNICEF

01:05

Locul in care se produc cele mai multe fulgere de pe Pamant: Au loc mii pe ora (VIDEO)

B1 B1,
Locul in care se produc cele mai multe fulgere de pe Pamant: Au loc mii pe ora (VIDEO)

Lacul Maracaibo din Venezuela este locul unde se petrec cele mai multe trasnete din intreaga lume. Potrivit oamenilor de stiinta, laguna este unica in lume din punct de vedere geografic si. continuă pe B1

Lista fructelor si legumelor care contin cele mai multe pesticide. Capsunile, in topul celor mai nocive fructe

Un top facut de Enviromental Working Group si citat de realitatea. net arata care sunt cele mai nocive fructe si legume care se gasesc in magazine. Potrivit sursei citate, capsunile ocupa primul loc in top, fiind imbuibate cu pesticide, pe locul doi situandu-se merele.

Takayuki Seto, strainul cu cele mai multe meciuri disputate in Liga 1

Mijlocasul japonez Takayuki Seto de la Astra Giurgiu a devenit jucatorul strain cu cele mai multe prezente pe prima scena a fotbalului romanesc.

Care sunt cele mai influente gadgeturi din lume TIME a publicat lista

Una dintre cele mai influente publicatii internationale, TIME Magazine tocmai a publicat topul celor mai influente gadgeturi create vreodata. Ideea din spatele acestui clasamen destul de subiectiv si neobisnuit a fost de a gasit dispozitivele care si-au lasat amprenta pe intregul mapamond, au inspirat multe copii si, eventual, au dat startul unui trend. Cu alte [].

Bucurestiul, orasul cu cele mai mari probleme in trafic: care sunt sectoarele cu cele mai multe gropi din Capitala?

Peste 40. 000 de romani au semnalat nu mai putin de 15. 000 de alerte in ultimele luni in trafic, fie ca era vorba despre gropi, gunoaie, masini abandonate, blocaje rutiere sau chiar parcari abuzive.

Stii care sunt cele mai murdare locuri din locuinta ta? Descopera cum trebuie sa le cureti ca sa indepartezi toti microbii

Zi de zi intram in contact cu bacterii periculoase care ne pot imbolnavi. Conform secretele. com, cafetierele adapostesc cei mai multi microbi, in rezervor, intrucat este umed si.

Cele mai simple moduri sa slabesti usor 5 kg

Optiunile alimentare de fiecare zi pot sa-ti aduca mai multe kilograme sau, din contra, sa te ajute sa slabesti. Afla cum poti sa fii mai supla fara sa tii o dieta stricta!.

Institutul condus de actualul ministru al Sanatatii aveacele mai multe contracte cu Hexi Pharma dintre spitalele clujene

Institutului Oncologic din Cluj a fost unul dintre clientii controversatei firme Hexi Pharma in perioada 2012-2015, in mandatul de manager al actualului ministrul al Sanatatii, Patriciu Achimas Cadariu. Firma a incheiat un numar de 8 contracte cu Institutul, in valoare de 44. 446 de lei.

Parteneriat Google Fiat: Vor construi mai multe masini care se conduc singure (VIDEO)

Google si Fiat-Chrysler au anuntat ca vor lucra impreuna pentru a construi mai multe masini care se conduc singure. Acesta este cel mai important parteneriat de pana acum intre industria.

Ce cauta OZN-uri in mai multe icoane cu rastignirea lui Iisus - FOTO

Credinta in existenta extraterestrilor si a OZN-urilor a luat amploare mai ales in a doua jumatate a secolului trecut. Tot atunci au aparut mai multe secte ufolatre, asa zisele religii OZN, pentru care extraterestrii.

Cele mai bune machiaje de la Met Gala 2016

La Met Gala vedetele au impresionat nu doar cu tinutele vestimentare spectaculoase, couture, respectand dress code-ul Manus x Machina: Fashion in the age of technology, dar si prin machiajul pe care l-au ales in ton cu outfiturile. Iata cele mai reusite, conform specialistilor.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )