Libnet.ro
UNICEF

05:45

Cel mai performant primar de comuna din Romania, dat afara din PSD: Noaptea, ca hotii (VIDEO)

B1 B1,
Cel mai performant primar de comuna din Romania, dat afara din PSD: Noaptea, ca hotii (VIDEO)

Primarul comunei care a atras cele mai multe fonduri europene a fost exclus oficial din PSD. Edilul din Ciugud, Gheorghe Damian, care a adus 27 de milioane de euro din fonduri europene in comuna, a declarat in. continuă pe B1

VIDEO Cel mai performant primar de comuna din Romania, exclus oficial din PSD: M-au dat afara noaptea ca hotii

Cel mai performant primar de comuna din Romania, Gheorghe Damian, a fost exclus oficial din PSD. Primarul din Ciugud afirma ca decizia a fost luata noaptea ca hotii si a fost un troc pus la cale de presedintele interimar al organizatiei PSD Alba, in schimbul votului pentru demiterea fostului premier, Mihai Tudose.

VIDEO Primarul celei mai prospere comune din Romania, dat afara din PSD: Am fost exclus noaptea, ca hotii

Primarul Gheorghe Damian, cunoscut pentru ca este in fruntea comunei cu cea mai mare absorbtie de fonduri europene din tara si unde oamenii se bucura de toate utilitatile, a fost exclus oficial din PSD.

VIDEO Succesul Castelului Bran, cel mai profitabil obiectiv turistic din Romania, chiar daca statul roman nu l-a vrut. Noutati pentru vizitatori: un tunel secret

Castelul Bran a atins un milion de vizitatori in 2017 si a facut peste 3 milioane de euro profit. Este singurul obiectiv turistic din Romania unde numarul turistilor straini il depasete pe cel al romanilor.

Numarul pasagerilor transportati pe aeroporturile din Romania a crescut anul trecut. Otopeni ramane cel mai tranzitat aeroport

Numarul pasagerilor transportati pe aeroporturile din Romania a crescut constant in ultima perioada, iar anul trecut a trecut de pragul de 20 de milioane. Cel mai tranzitat aeroport ramane Otopeni, din Bucuresti, traficul inregistrand, insa, cresteri.

41 ani de la cel mai mare cutremur din Romania. Dezvaluirile terifiante ale unei supravietuitoare. Am stat sub daramaturi patru ore

Pe 4 martie 1977, cel mai mare seism din Romania, cu magnitudinea de 7,3 grade pe scara Richter, a pus la pamant sau a avariat circa 35. 000 de locuinte in doar 56 de secunde, iar peste 700 de intreprinderi au fost.

Sunt medic. Ma simt atat de umilit incat doare. De ce voi emigra din Romania?

Sunt medic. Am 34 de ani, doi copii frumosi si foarte destepti si lucrez full time ca medic de familie intr-o comuna din Ilfov, angajat al unei colege care a decis din fericire pentru ea) sa urmeze o cariera intr-o alta specializare, in spital.

O AFRICANA ar putea PUNE MANA pe o bucata din ARDEAL! Este cel MAI MARE proces de retrocedare

Cel mai mari proces de retrocedare din Romania este judecatde catre o instanta din Cluj, care va trebui sa decida daca o suprafata uriasa, cuprinzand mai multe sate din Ardeal, trebuie sa intre in.

Emisiunile cu cea mai mare audienta din Romania, in luna februarie

In luna februarie au fost lansate multe din show-urile de divertisment si reality show-urile pe care posturile TV importante mizeaza in lupta pentru audiente. Iata care au fost emisiunile cu cel mai mare rating din Romania.

Evenimentul anului: Mamma Mia!, cel mai indragit musical din toate timpurile, va fi produs si in Romania. Premiera va avea loc, in mai, la Sala Palatului VIDEO

Pentru prima data in Romania, anul acesta se monteaza unul dintre cele mai de succes musicaluri din toata lumea: Mamma mia!, bazat pe un libret deCatherine Johnson, cu muzica si versuri scrise deBenny AnderssonsiBjorg Ulvaeussi creat deJudy Craymer. in prezent, se cauta interpreti pentru productia romaneasca. Premiera este programata pe 24 mai la Sala Palatului din Bucuresti.

Crima intr-o comuna din Iasi: Un tanar a fost injunghiat si lasat sa zaca intr-o balta de sange (VIDEO)

Crima ingrozitoare intr-o comuna din judetul Iasi. Un tanar de 20 de ani a fost injunghiat in zona gatului si lasat sa zaca intr-o balta de sange. Acesta ar fi fost implicat intr-un scandal spontan. Ta.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )