Libnet.ro
UNICEF

12:15

La Londra se doresc controale vamale depline pentru bunurile din UE

România Liberă România Liberă,
La Londra se doresc controale vamale depline pentru bunurile din UE

Premierul britanic se pregateste sa introduca controale vamale si la frontiera depline pentru toate . continuă pe România Liberă

Guvernul britanic al lui Boris Johnson doreste controale vamale depline pentru bunurile din UE (presa)

Premierul britanic Boris Johnson se pregateste sa introduca controale vamale si la frontiera depline pentru toate bunurile din UE care intra in Regatul Unit dupa Brexit, intr-o tentativa de a pune presiune pe blocul comunitar in negocierile comerciale, relateaza ziarul The Daily Telegraph, preluat de Reuters si Press Association, scrie Agerpres.

Lovitura pentru invatamantul din Uniunea Europeana! Dupa Brexit UE nu se mai poate lauda cu invatamantul de calitate din Europa!

Lovitura pentru invatamantul din Uniunea Europeana. Raportul Comisiei Europene demonstreaza faptul ca dupa acest divort nicio universitate din Uniunea Europeana nu mai este in top 25 cele mai bune.

Lovitura pentru romanii din Marea Britaniei. Ce se intampla dupa Brexit

Urmarile Brexit-ului pentru romanii din Marea Britaniei incep deja sa se simta. Ce se schimba pentru acestia? Vor urma sa piarda multi bani! Efectele Brexit-ului: Romanii vor pierde multi bani Prima veste proasta pentru romani, dupa Brexit. De la 1 februarie 2020, Marea Britanie va iesi oficial din Uniunea Europeana. Decizia nici nu s-a finalizat .

Astazi are loc Brexitul. Ce urmeaza pentru romanii din Regatul Unit si pentru relatia Bruxelles-Londra (FOTO, VIDEO)

Vineri, la ora 24:00 ora Romaniei) se va produce Brexitul, marcand primul moment in care un stat-membru iese din organizatie. Ulterior producerii Brexitului se va intra intr-o asa-numita perioada de tranzitie,.

La miezul noptii are loc Brexitul. Ce urmeaza pentru romanii din Regatul Unit si pentru relatia Bruxelles-Londra (FOTO, VIDEO)

Vineri, la ora 24:00 ora Romaniei) se va produce Brexitul, marcand primul moment in care un stat-membru iese din organizatie. Ulterior producerii Brexitului se va intra intr-o asa-numita perioada de tranzitie,.

Lovitura dura pentru Apple, din partea Huawei

Apple a pierdut pozitia a doua in topul vanzarilor de smartphone-uri, fiind depasita de rivala din Shenzhen, Huawei, in ciuda problemelor pe care cea din urma le-a intampinat cu guvernul american.

CLAUDIU CAZACU, XTB ROMANIA: Este probabil ca atractivitatea pietei muncii britanice pentru lucratorii din UE sa scada

Pierderea de aproape 4% a indicelui bursier britanic, de la varful de pe 20 ianuarie pana pe 30 dar si lira sterlina care a fluctuat, in ultima luna, intr-un interval ingust de sub 3% in raport cu dolarul american, sunt doar cateva dintre consecintele iesirii oficiale, in data de 31 ianuarie, a Marii Britanii din Uniunea Europeana.

BREXIT: Ce urmeaza pentru romanii din Marea Britanie

Romanii care traiesc in Marea Britanie pot aplica pana in iunie 2021 pentru obtinerea statutului de rezident, care le permite sa ramana in tara si sa beneficieze de aceleasi drepturi dupa iesirea Regatului Unit din Uniunea Europeana, vineri, la miezul noptii. De asemenea, intrarea in Marea Britanie va fi permisa in continuare pe baza cartii de identitate, cel putin pana la 31 decembrie 2020, sau cu pasaportul, potrivit Ambasadei Romaniei in Regatul Unit.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2126 seconds )