Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lovitura dura pentru Apple, din partea Huawei

Antena3 Antena3,
Lovitura dura pentru Apple, din partea Huawei

Apple a pierdut pozitia a doua in topul vanzarilor de smartphone-uri, fiind depasita de rivala din Shenzhen, Huawei, in ciuda problemelor pe care cea din urma le-a intampinat cu guvernul american. continuă pe Antena3

Lovitura dura pentru Dragnea.Tribunalul Bucuresti respinge cererea fostului sef al PSD de schimbare a judecatorului

Cererea de recuzare formulata de avocatul lui Liviu Dragnea a fost respinsa. Astfel, fostul presedinte al PSD va ramane cu acelasi judecator care ii solutioneaza contestatia la executarea pedepsei.

PSD, lovitura dura pentru PNL: Cine a propus si votat pensiile speciale? Partidul National Liberal

PSD publica, pe pagina oficiala de Facebook, istoricul legilor prin care s-au acordat pensiile speciale.

Lovitura pentru invatamantul din Uniunea Europeana! Dupa Brexit UE nu se mai poate lauda cu invatamantul de calitate din Europa!

Lovitura pentru invatamantul din Uniunea Europeana. Raportul Comisiei Europene demonstreaza faptul ca dupa acest divort nicio universitate din Uniunea Europeana nu mai este in top 25 cele mai bune.

Lovitura pentru romanii din Marea Britaniei. Ce se intampla dupa Brexit

Urmarile Brexit-ului pentru romanii din Marea Britaniei incep deja sa se simta. Ce se schimba pentru acestia? Vor urma sa piarda multi bani! Efectele Brexit-ului: Romanii vor pierde multi bani Prima veste proasta pentru romani, dupa Brexit. De la 1 februarie 2020, Marea Britanie va iesi oficial din Uniunea Europeana. Decizia nici nu s-a finalizat .

Cine sunt bucurestenii care vor putea beneficia de vouchere din partea Primariei Capitalei. Firea tocmai a facut anuntul

Primarul Gabriela Firea a anuntat oficial ca vor exista romani care vor putea beneficia de vouchere de la Primaria Capitalei. Aflati mai jos cine poate beneficia de ele si in ce conditii. O parte dintre Bucuresteni vor beneficia de aceste eco-vouchere Pentru introducerea programului se accepta acordarea in perioada 2020-2021 a noi vouchere de la .

Surpriza totala din partea Antena 1. Ce se intampla, de fapt, cu emisiunea Asia Express. Anunt de ultima ora

Sezonul 3 al reality show-ului Asia Express de la Antena 1 este asteptat cu mare nerabdare de catre telespectatori. Pentru a stopa alte sentimente, statia a facut un anunt neasteptat ori, privind din alta perspectiva, mult asteptat. Surpriza din partea Antena 1. Ce se intampla cu emisiunea Asia Express? Initial, sezonul 3 al aventurii Asia .

Asigurari ciudate din partea ministrului Sanatatii: ce se intampla cu spitalele publice

In urma cu mai putin de 24 de ore, ministrul Sanatatii a facut cateva declaratii legate de viitorul anumitor spitale publice din Romania. Anuntul a fost facut in contextul modificarii legii sanatatii. La fel cum a facut PSD-ul in ultimul deceniu, in cel mai recent discurs al lui Victor Costache, ministrul a readus in discutie .

Ce scrisoare a primit familia Melencu din partea lui Gheorghe Dinca. Luiza traieste. Ce le-a cerut parintilor fetei

Alexandru Cumpanasu a anuntat ca familia sa si cea a Luizei Melencu ar fi primit cate o scrisoare semnata de Gheorghe Dinca. in aceste scrisori apar detalii pe care doar apropiatii celor doua familii le-ar cunoaste. Dinca isi asuma faptele si le multumeste parintilor Alexandrei Macesanu ca au bun simt si nu il jignesc. Monica .

Alexandru Stanescu, presedintele comisiei pentru agricultura din Camera Deputatilor: Cred ca este foarte important sa oprim, in primul rand, specula cu terenuri agricole

Deputatii din Comisia pentru agricultura a Parlamentului Romaniei vor sa impuna noi reguli pentru vanzarea terenurilor agricole, mai restrictive, scrie fermierinromania. ro. in acest sens, a fost elaborat un proiect de modificare a legii in vigoare, Legea nr. 172014, care ar putea intra in dezbaterea plenului Camerei in luna martie a acestui an, potrivit declaratiei presedintelui Comisiei pentru agricultura din Camera Deputatilor, Alexandru Stanescu, in emisiunea Agro Jurnal difuzata la Digi24.

Cele doua gadgeturi care fac mai multi bani pentru Apple decat computerele

Apple a facut o multime de bani in 2019, insa produsele pe care le-au ales cel mai mult utilizatorii ar putea veni ca o surpriza. O categorie ceva mai noua de produse ale companiei a.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )