Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lorde ne prezinta o noua piesa 400 Lux!

Devorator Monden Devorator Monden,
Lorde ne prezinta o noua piesa 400 Lux!

Talentata cantareata neo-zeelandeza continua sa ne uimeasca prin muzica sa dezvaluind o noua piesa de pe albumul sau de debut, intitulata 400 Lux. Piesa este inclusa pe tracklistul albumului Pure Heroine, care urmeaza a fi lansat pe 30 septembrie. 400 Lux, care inca nu se stie daca este un posibil viitor single, pune foarte bine . continuă pe Devorator Monden

Jennifer Hudson lanseaza o noua piesa I Cant Describe (The Way I Feel) feat. T.I.!

Dupa ce a incantat publicul de pretutindeni cu frumoasele sale balade si a castigat numeroase premii pentru munca sa, Jennifer Hudson revine in atentia noastra cu o piesa intr-un stil usor disco, intitulata I Cant Describe The Way I Feel), in colaborare cu rapperul T. I just cant put in words what I feel for .

O noua piesa a formatiei One Direction a fost dezvaluita Diana!

Piesa, care va face parte de pe viitorul album al formatiei, a fost dezvaluita online pe 21 septembrie, facand deliciul fanilor. Conform unor site-uri straine, piesa Diana ar fi cel de-al doilea single extras de pe albumul Midnight Memories. Niall, Zayn, Harry, Liam si Louis inca nu au confirmat daca Diana este noul lor single, .

Nelly si 2 Chainz fac echipa pentru o noua piesa 100K!

Un nou track de pe viitorul album al lui Nelly a fost dezvaluit online. 100K este cantata impreuna cu 2 Chainz, fiind una dintre multele colaborari incluse pe materialul care va fi lansat pe 30 septembrie, intitulat M. Piesa, care suna chiar foarte bine, se evidentiaza prin beatul grandios si prin rapul agresiv impunator al .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )