Libnet.ro
UNICEF

16:00

O noua piesa a formatiei One Direction a fost dezvaluita Diana!

Devorator Monden Devorator Monden,
O noua piesa a formatiei One Direction a fost dezvaluita Diana!

Piesa, care va face parte de pe viitorul album al formatiei, a fost dezvaluita online pe 21 septembrie, facand deliciul fanilor. Conform unor site-uri straine, piesa Diana ar fi cel de-al doilea single extras de pe albumul Midnight Memories. Niall, Zayn, Harry, Liam si Louis inca nu au confirmat daca Diana este noul lor single, . continuă pe Devorator Monden

One Direction au anuntat noi date din turneul Where We Are! E si Romania pe lista?

Lista concertelor pe care formatia britanica urmeaza a le sustine in cadrul viitorului lor turneu se inmulteste pe zi ce trece. Noi date si orase din UK si Europa au fost confirmate de curand. Where We Are Tour va avea rolul de a promova cel de-al treilea material de studio din cariera baietilor, intitulat Midnight .

Nelly si 2 Chainz fac echipa pentru o noua piesa 100K!

Un nou track de pe viitorul album al lui Nelly a fost dezvaluit online. 100K este cantata impreuna cu 2 Chainz, fiind una dintre multele colaborari incluse pe materialul care va fi lansat pe 30 septembrie, intitulat M. Piesa, care suna chiar foarte bine, se evidentiaza prin beatul grandios si prin rapul agresiv impunator al .

Fresh! Mellina revine cu o noua piesa Time Of Our Life feat. Hoxygen

Dupa ce ne-a incantat auzul si vazul cu piesa / clipul SuReina, Mellina revine in atentia publicului cu o noua piesa fresh Time Of Our Life, in colaborare cu Hoxygen, un cunoscut Dj din Spania! Piesa e produsa de Mellina aka. Madalina Dumitru) Dj Hoxygen si se adreseaza tururor celor care le place .

Jennifer Hudson lanseaza o noua piesa I Cant Describe (The Way I Feel) feat. T.I.!

Dupa ce a incantat publicul de pretutindeni cu frumoasele sale balade si a castigat numeroase premii pentru munca sa, Jennifer Hudson revine in atentia noastra cu o piesa intr-un stil usor disco, intitulata I Cant Describe The Way I Feel), in colaborare cu rapperul T. I just cant put in words what I feel for .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )