Libnet.ro
UNICEF

18:31

Loto 6 din 49. Cel mai mare report din istoria loteriei romane, la Joker: 4,2 milioane de euro

Adevărul Adevărul,
Loto 6 din 49. Cel mai mare report din istoria loteriei romane, la Joker: 4,2 milioane de euro

Loteria Romana organizeaza, duminica, o noua sesiune de extrageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc dupa ce la tragerile de joi, 12 aprilie, Loteria Romana a acordat 13. 014 de castiguri in valoare totala de 838. 692,83 lei. continuă pe Adevărul

Scumpiri record in luna martie. Inflatia a ajuns la cel mai mare nivel din ultimii ani

Scumpiri record in luna martie. Potrivit datelor INS, luna trecuta inflatia a ajuns la 5%, cel mai mare nivel din iunie 2013. Preturile alimentelor au crescut cu peste 4%. De asemenea, carburantii si.

Loredana, vacanta de vis pe cel mai mare vas de croaziera din lume, Symphony of the Seas

Loredana a petrecut o mini-vacanta de neuitat pe cel mai mare vas de croaziera din lume. Symphony of the Seas, un adevarat oras plutitor, a fost inaugurat oficial la Barcelona, iar artista a fost prima vedeta din Romania care s-a bucurat de toate atractiile uluitoare ale acestuia.

Rata anuala a inflatiei a ajuns luna trecuta la cel mai mare nivel din iunie 2013

Rata anuala a inflatiei, care masoara evolutia preturilor de consum in ultimul an, a urcat in luna martie la 5%, cel mai inalt nivel din iunie 2013, cand a fost 5,37%, in conditiile in care citricele s-a scumpit cu 11,79% fata de decembrie 2017, potrivit unui comunicat dat astazi de Institutul National de Statistica INS).

Cel mai mare pericol pentru viata se gaseste in oceane. Avertismentul cercetatorilor

Conform unui nou studiu efectuat de o echipa internationala de cercetatori, in ultimul secol, valurile de caldura din mari si oceane au devenit mai frecvente si mai lungi. Numarul de zile dintr-un an in ca.

Regizorul Daniel Sandu: Tradarea este cel mai mare pacat intr-un seminar de preoti

Regizorul Daniel Sandu, care a castigat si premiul pentru Cel mai bun regizor la Gala Premiilor Gopo pentru debutul sau in lungmetrajul Un pas in urma serafimilor, vorbeste despre propaganda si indoctrinarea Bisericii Ortodoxe Romane in cadrul scolii de pregatire a viitorilor preoti.

Bursa de Valori Bucuresti creste in primul trimestru cu 12%, cel mai mare avans din randul burselor din UE

Cresterea inregistrata de bursa de la Bucuresti este cea mai mare din randul indicilor principali ai burselor din Uniunea Europeana, potrivit datelor Reuters, in conditiile in care doar 9 piete europene au avut indicii principali pe plus dupa primele trei luni ale anului.

Scumpirile ating noi maxime. Rata anuala a inflatiei a urcat in martie la 5%, cel mai mare nivel din iunie 2013

Rata anuala a inflatiei, care masoara evolutia preturilor de consum in ultimul an, a urcat in luna martie la 5%, cel mai inalt nivel din iunie 2013, cand a fost 5,37%, in conditiile in care citricele s-a scumpit cu 11,79% fata de decembrie 2017, potrivit datelor publicate joi de Institutul National de Statistica INS).

Scumpirile ating noi maxime. Rata anuala a inflatiei a urcat in martie la cel mai mare nivel din iunie 2013

Rata anuala a inflatiei, care masoara evolutia preturilor de consum in ultimul an, a urcat in luna martie la 5%, cel mai inalt nivel din iunie 2013.

Rezultate Loto 6 din 49 de joi, 12 aprilie 2018. Care sunt numerele castigatoare

Joi, 12 aprilie, au loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc. La categoria I a jocului Joker, se inregistreaza cel mai mare report din istoria acestui joc: peste 19,5 milioane lei peste 4,18 milioane de euro).

LOTO. Numerele trase duminica 15 aprilie, la Loto 6/49, Joker si Loto 5/40. Report urias la Joker

Joi, 12 aprilie, au loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc dupa ce la tragerile loto de duminica, 8 aprilie, Loteria Romana a acordat 45. 379 de castiguri in valoare totala de 10. 573,41 lei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2225 seconds )