Libnet.ro
UNICEF

18:46

Lotul din autostrada A10 care va fi finalizat in decembrie 2019. Ministrul Transporturilor il felicita pe constructor

Adevărul Adevărul,
Lotul din autostrada A10 care va fi finalizat in decembrie 2019. Ministrul Transporturilor il felicita pe constructor

Dupa ce a lansat amenintari si ultimatumuri la adresa constructorului de pe lotul 2 al A10, ministrul Razvan Cuc s-a deplasat, joi, pe lotul 1, la nodul rutier de la Sebes unde s-a aratat mult mai optimist. continuă pe Adevărul

RAZVAN CUC, MINISTRUL TRANSPORTURILOR: Magistrala 5, in exploatare in decembrie 2019

Odiseea darii in exploatare a Magis-tralei 5 continua, desi, recent, Dumitru Sodolescu, directorul general al Metrorex, a declarat ca aceasta va fi data in exploatare in cursul acestui an. Conform ultimelor estimari, se pare ca locuitorii din Drumul Taberei vor putea calatori cu metroul de pe Magistrala 5 abia in luna decembrie.

Magazinele de retail din Europa: Cea mai mare crestere 2019 in Romania si Lituania (studiu GfK)

GfK anticipeaza o crestere a cifrei de afaceri de 2% pentru magazinele de retail din cele 27 de tari ale UE analizate mai putin Marea Britanie) in 2019. Cele mai mari rate de crestere este asteptat sa le aiba Romania 7%) si Lituania aproape 6%), potrivit celei mai recente analize GfK asupra pietei de retail europene, disponibila aici. Majoritatea consumatorilor europeni sunt in prezent impartiti intre forte opuse. Pe de o parte, este incertitudinea legata de Brexit, conflictele comerciale si perspective de crestere mai slabe pe pietele de export importante. Dar, pe de alta parte, Europa are o piata solida a fortei de munca, cresteri salariale mai mari si preturi moderate la combustibili.

Magazinele de retail din Europa: Cea mai mare crestere 2019 in Romania si Lituania

GfK anticipeaza o crestere a cifrei de afaceri de 2% pentru magazinele de retail brick-and-mortar) din cele 27 de tari ale UE analizate mai putin Marea Britanie) in 2019. Cele mai mari rate de crestere este asteptat sa le aiba Romania 7%) si.

Ceausescu se intorcea rareori cu mana goala din vizitele pe care le facea in strainatate. Iata ce cadouri primea dictatorul!

Rareori se intampla ca din vizitele pe care le facea in strainatate, Ceausescu sa se intoarca cu mana goala. Cele mai cunoscute cadouri primite de dictator sunt doua automobile, un Buick si un Paykan.

Pericolul din masini! Locurile care ne pot imbolnavi! Sunt pline de germeni

Masina ascunde locuri pline de germeni care ne pot imbolnavi. Virusii gastro-intestinali sunt preluati cel mai frecvent de pe volan, in timp ce virusii gripali pot supravietui pe schimbatorul de viteza timp de.

CNAIR anunta ca au fost desemnati castigatorii pentru constructia a inca 54,9 kilometri din Autostrada Transilvania

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) anunta ca au fost desemnati castigatorii licitatiei pentru constructia a inca 54,9 kilometri din Autostrada Transilvania, fiind vorba despre doua loturi din sectorul Suplacu de Barcau - Bors, mai exact Suplacu de Barcau - Chiribis si Chiribis - Biharia.

Au fost desemnati castigatorii pentru constructia a inca 54,9 kilometri din Autostrada Transilvania

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) anunta ca au fost desemnati cas.

Demisie din USR: M-am saturat de atatea certuri interne si de atata grobianism si idolatrie dementa / USR-ul trebuia sa fie format din oameni educati care sa salveze Romania

Cami Bacioiu, membra a organizatiei USR Sector 1, si-a anuntat luni demisia din partid, motivand ca s-a saturat de atatea certuri interne si de atata grobianism si idolatrie dementa. Ea spune, intr-un mesaj postat pe Facebook, ca s-a asteptat sa gaseasca un mediu profesionist, de oameni care lucreaza impreuna spre un scop mai inalt, dar a gasit porcaiala de cea mai joasa speta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )