Libnet.ro
UNICEF

01:05

Magazinele de retail din Europa: Cea mai mare crestere 2019 in Romania si Lituania (studiu GfK)

Hotnews Hotnews,
 Magazinele de retail din Europa: Cea mai mare crestere 2019 in Romania si Lituania (studiu GfK)

GfK anticipeaza o crestere a cifrei de afaceri de 2% pentru magazinele de retail din cele 27 de tari ale UE analizate mai putin Marea Britanie) in 2019. Cele mai mari rate de crestere este asteptat sa le aiba Romania 7%) si Lituania aproape 6%), potrivit celei mai recente analize GfK asupra pietei de retail europene, disponibila aici. Majoritatea consumatorilor europeni sunt in prezent impartiti intre forte opuse. Pe de o parte, este incertitudinea legata de Brexit, conflictele comerciale si perspective de crestere mai slabe pe pietele de export importante. Dar, pe de alta parte, Europa are o piata solida a fortei de munca, cresteri salariale mai mari si preturi moderate la combustibili. continuă pe Hotnews

Magazinele de retail din Europa: Cea mai mare crestere 2019 in Romania si Lituania

GfK anticipeaza o crestere a cifrei de afaceri de 2% pentru magazinele de retail brick-and-mortar) din cele 27 de tari ale UE analizate mai putin Marea Britanie) in 2019. Cele mai mari rate de crestere este asteptat sa le aiba Romania 7%) si.

VIORICA DANCILA: Avem a doua cea mai mare crestere economica din UE

Premierul Viorica Dancila a declarat miercuri ca investitiile au un rol esential in dezvoltarea unei tari prin beneficiile rezultate pe piata muncii si prin facilitatile pe care le aduc zonelor unde sunt realizate, adaugand ca Eurostat si Institutul National de Statistica au anuntat recent ca Romania are a doua cea mai mare crestere economica din UE pe primul trimestru al acestui an.

Omniasig, cea mai mare despagubire platita pe o asigurare de proprietate in 2018: 1,7 mil. lei; pe RCA, de 6,54 mil. lei

Omniasig Vienna Insurance Group a platit anul trecut despagubiri in valoare totala de peste 648 milioane lei, in crestere fata de anul precedent. Pe segmentul Property, in 2018, cele mai insemnate pagube au fost provocate de un incendiu la un hotel,.

Productia de orz si orzoaica s-a apropiat de 2 milioane de tone, in 2018! Constanta, Braila si Calarasi sunt judetele cu cea mai mare pondere, acoperind o treime din productie

Productia de orz si orzoaica a depasit 1,87 milioane de tone anul trecut. O treime din productie a fost obtinuta in judetele Constanta, Braila si Calarasi, conform datelor centralizate de Institutul.

Avocatii de la Harvard cred ca pot rezolva cea mai mare problema de pe internet

Pirateria de continut digital este interzisa in aproape fiecare colt al mapamondului, dar opinia despre aceasta practica pare sa se schimbe. in cazul in care ai descarcat vreodata un film.

Cea mai mare schimbare pentru ITP de care trebuie sa stie soferii romani

Inspectia tehnica periodica ITP) trebuie realizata la fiecare doi ani si e obligatorie. Tocmai de aceea aceasta schimbare ar putea fi o salvare pentru multi soferi. in prezent, daca detii.

Harta mortalitatii infantile in Romania: Tulcea, pe primul loc in clasament, cu o rata a mortalitatii de 5 ori mai mare decat Bucurestiul

Judetele Tulcea, Botosani, Salaj, Calarasi si Caras Severin sunt fruntase in clasamentul mortalitatii infantile in Romania, cu cea mai mare rata de decese la mia de bebelusi nascuti vii, arata un raport al Organizatiei Salvati Copiii, realizat pe baza datelor Institutului National de Statistica. Rata mortalitatii infantile a scazut insa in Romania, in ceea ce priveste media pe tara, de la 10 la mia de copii nascuti vii, in 2012, la 6,5 la mie, conform datelor provizorii ale INS pentru anul 2018.

CEA MAI BUNA PERFORMANTA FINANCIARA DIN ULTIMII NOUA ANI EximBank - profit de 113,5 milioane lei, anul trecut

Surse: Acordul prin care Eximbank va cumpara Banca Romaneasca urmeaza sa fie semnat EximBank a inregistrat un profit de 113,5 milioane lei, anul trecut, reprezentand cea mai buna performanta financiara din ultimii noua ani, arata un comunicat al bancii. Acesta subliniaza ca, pe langa profitul record, institutia de credit raporteaza pentru 2018 o crestere consistenta a expunerilor, o calitate ridicata a activelor si o majorare a cotei de piata pe segmentul de creditare corporate.

Cum arata cea mai urata femeie din lume. De ce a primit Lizzie Velasquez aceasta titulatura FOTO

Lizzie Velasquez a obtinut titulatura pentru cea mai urata femeie din lume. Aceasta are, de fapt, o poveste aparte din cauza careia a ajuns sa arate in felul acesta. De ce sufera femeia? Lizzie Velasquez, cea mai urata femeie din lume Lizzie este cunoscuta ca fiind cea mai urata femeie din lume. Din pacate, totul [] .

De ce pamantul este rotund si nu plat? Cea mai simpla intrebare, la care putini stiu sa raspunda

Desi suntem in 2019 si te-ai fi asteptat ca raspunsul la unele intrebari sa ajunga la toata lumea, ai fi uimit cata lume este convinsa ca Pamantul este plat si cat de putine persoane pot argumenta ca, de fapt, este rotund. in secolul in care traim, numarul adeptilor la Flat Earth Society a explodat. Aceasta .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )