Libnet.ro
UNICEF

13:15

Lovitura de la ANAF pentru toti romanii. Amenzi de 2,3 milioane de lei impuse fiecarui inspector Antifrauda

Playtech Playtech,
Lovitura de la ANAF pentru toti romanii. Amenzi de 2,3 milioane de lei impuse fiecarui inspector Antifrauda

ANAF Agentia Nationala de Administrare Fiscala) a impus fiecarui inspector de Antifrauda din Bucuresti, o norma de colectare de 2,3 milioane de lei, potrivit unui document obtinut de Mediafax. Lovitura de la ANAF pentru toti romanii Astfel ca, un document trimis la sfarsitul lunii ianuarie de catre seful directiei Antifrauda, din cadrul ANAF, a atras . continuă pe Playtech

MAE, atentionare de calatorie pentru toti romanii! Un stat vecin se confrunta cu fenomene meteo extreme

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau intentioneaza sa calatoreasca in Ucraina ca, in conformitate cu datele transmise de autoritatile locale, in.

ALERTA FINANCIARA: Lovitura de la ANAF pentru cei care cu cont la banca! Legea tocmai a fost publicata

ANAF este nevoit sa creasca gradul de colectare al sumelor de la datornici, astfel ca o modificare recenta a Codului de Procedura Fiscala, realizata prin intermediul unei ordonante guvernamentale, va impune noi.

CCR, lovitura dura pentru SRI. Interceptarile pe mandate de siguranta nu mai pot fi folosite in instanta ca probe

Ce modificari ale legii a facut CCR in aceasta marti? Da o lovitura dura SRI-ului pe baza mandatelor ce au ca scop siguranta nationala. Aceste nu se mai pot folosi ca probe in instanta! CCR, lovitura dura pentru SRI Valeriu Zgonea, fostul presedinte al Camerei Deputatilor, a fost condamnat ieri la 3 ani de inchisoare .

E LEGE! Barbatii vor iesi la PENSIE la 50 DE ANI, iar femeile la 48! TOTI ROMANII asteptau VESTEA

Gata! Vesti bune pentru o anumita categorie de contribuabiliromani! RUNELE ANUNTA SFARSITUL! MIHAI VOROPCHIEVICI, DEZVALUIRI APOCALIPTICE: AM INTRAT iN ERA VARSATORULUI S-a dat lege ca unii.

Vine PRAPADUL in ROMANIA! TARA noastra, LOVITA de cea mai cumplita IARNA din ultimii 30 de ani! ANUNTUL care ii iNGROZESTE pe TOTI ROMANII

Meteorologii au analizat si au oferit o prognoza pentru aceasta iarna. CUTREMUR iN TELEVIZIUNE! Doamne, cum a fost gasita TEO TRANDAFIR! BURSUCU E iN STARE DESOC! IMAGINI DRAMATICE) Potrivit.

E OFICIAL! Toti ROMANII care au PERMIS CATEGORIA B vor mai putea CONDUCE o NOUA CATEGORIE de vehicule! DECIZIA pe care o ASTEPTAU MULTI SOFERI

Vesti excelente pentru soferii romani care au permis categoria B! Vormai putea conduce inca o categorie de vehicule.

ALERTA !!! LOVITURA DEVASTATOARE pentru cei cu TELEFOANE MOBILE! VIRUSUL care face RAVAGII! MARE ATENTIE!

Virusul ucigas face ravagii in China! Din cauza virusului, au de suferit si marile companii care se afla acolo, din cauza ca au fost inchise, iar linia de productie pentru acestea au fost oprite,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )