Libnet.ro
UNICEF

23:45

LOVITURA CUMPLITA pentru comunitatea LGBT: Una dintre cele mai liberale tari a respins la vot casatoriile intre partenerii de acelasi sex

B1 B1,
LOVITURA CUMPLITA pentru comunitatea LGBT: Una dintre cele mai liberale tari a respins la vot casatoriile intre partenerii de acelasi sex

Desi sunt recunoscuti pentru respectarea drepturilor comunitatii LGBT, taiwanezii au respins legalizarea casatoriilor intre persoane de acelasi sex. O treime dintre votantii taiwanezi 7 milioane de persoa. continuă pe B1

Tenis: Una dintre cele mai talentate jucatoare refuza sa mai reprezinte Romania

Una dintre cele mai talentate jucatoare din noul val nu va mai reprezenta Romania in circuitul feminin de tenis, fiind suparata ca n-a primit niciun ajutor din partea Federatiei, anunta Tenisite. info. Raluca.

UDMR, un mesaj DUR cu ocazia Centenarul Marii Uniri: Secolul trecut a insemnat una dintre cele mai dramatice perioade ale istoriei maghiarilor

UDMR-istii continua atacul la adresa Romaniei cu ocazia sarbatoririi Centenarului Marii Uniri. Senatorul Novak Csaba-Zoltan a afirmat, miercuri, la sedinta solemna a Parlamentului, ca pentru maghiari va.

Mos Craciun a ajuns deja la ASF, una dintre cele mai BOGATE institutii din Romania: Salariul mediu net depaseste 9.700 lei

Mos Craciun s-a grabit sa ajunga la Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF), institutie care vegheaza peste 20 de miliarde de euro. Angajatii institutiei au primit deja primele de sfarsit de.

Dupa ce a jignit-o pe Ozana Barabancea, Iulia Albu CONTINUA RAZBOIUL! Acum a ATACAT-O pe Geanina Ilies! Una dintre cele mai proaste aparitii!

Iulia Albu loveste din nou! Aceasta analizeaza cu strictete tinutele vedetelor de la diverse evenimente mondene. Acum, fosta prezentatoare de la Antene, Geanina Ilies, a intrat in vizorul.

Perchezitii de amploare in Timisoara si Bucuresti pentru destructurarea unei importante retele de trafic de migranti

Perchezitii de amploare in aceasta dimineata la Timisoara si Bucuresti. A fost anihilata una dintre cele mai importante grupari de trafic de imigranti. La descinderi au luat parte nu mai putin de.

Test de personalitate: Alege una din cele cinci carti si afla-ti destinul!

Concentreaza-te pe o singura carte pe care vrei sa alegi si citeste mai jos ce scrie in dreptul acesteia pentru a-ti afla destinul! CARTEA 1 Te-ai satuarat de atata lume falsa care se misca in jurul tau si.

Lovitura grea pentru soferiicu masini dieselsi pe benzina: Au spus adevarul!

Toti romanii care poseda masini diesel sau pe benzina vor incasa o lovitura crunta. S-a aflat tot adevarul! Vezi AICI cum sunt afectati posesorii de.

LOVITURA GREA pentru cei care obisnuiesc sa bea racoritoare cu zahar: Vor fi ARSI la BUZUNAR! De cand vor creste preturile

Vesti proaste pentru iubitorii bauturilor indulcite cu zahar. in curand, aceste bauturi ar putea fi supraimpozitate, prin urmare pretul lor la raft ar putea creste. Propunerea legislativa privind accizarea.

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )