Libnet.ro
UNICEF

14:00

Test de personalitate: Alege una din cele cinci carti si afla-ti destinul!

Antena3 Antena3,
Test de personalitate: Alege una din cele cinci carti si afla-ti destinul!

Concentreaza-te pe o singura carte pe care vrei sa alegi si citeste mai jos ce scrie in dreptul acesteia pentru a-ti afla destinul! CARTEA 1 Te-ai satuarat de atata lume falsa care se misca in jurul tau si. continuă pe Antena3

Tenis: Una dintre cele mai talentate jucatoare refuza sa mai reprezinte Romania

Una dintre cele mai talentate jucatoare din noul val nu va mai reprezenta Romania in circuitul feminin de tenis, fiind suparata ca n-a primit niciun ajutor din partea Federatiei, anunta Tenisite. info. Raluca.

Fostul city manager al Timisoarei, invins in alegerile pentru sefia LPF, vrea sa fie primar intr-una din cele mai bogate comune din Romania

Sorin Dragoi, fost city manager al Timisoarei si candidat pentru sefia Ligii Profesioniste de Fotbal LPF), ocazie cu care a obtinut un singur vot, se pregateste sa candideze pentru primaria uneia din cele mai bogate comune din Romania.

Dupa ce a jignit-o pe Ozana Barabancea, Iulia Albu CONTINUA RAZBOIUL! Acum a ATACAT-O pe Geanina Ilies! Una dintre cele mai proaste aparitii!

Iulia Albu loveste din nou! Aceasta analizeaza cu strictete tinutele vedetelor de la diverse evenimente mondene. Acum, fosta prezentatoare de la Antene, Geanina Ilies, a intrat in vizorul.

Gabriela Firea anunta ca primele 10 ambulante noi din cele 106 achizitionate de Primarie intra pe traseu din 4 decembrie

Primele 10 ambulante dintre cele 106 pe care Primaria Capitalei le-a achizitionat pentru Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov vor intra pe traseu incepand de luni, 4 decembrie, a anuntat marti primarul Gabriela Firea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )