Libnet.ro
UNICEF

06:15

Lovitura data de Victor Ponta. Pro Romania a facut o racolare-surpriza

Antena3 Antena3,
Lovitura data de Victor Ponta. Pro Romania a facut o racolare-surpriza

Victor Ponta incearca sa intre cat mai pregatit in urmatoarele batalii politice. continuă pe Antena3

Mihai Tudose si Claudiu Manda, atacuri la adresa lui Victor Ponta: Pro Romania, partid toxic si nesigur

Europarlamentarii PSD Claudiu Manda si Mihai Tudose au lansat, marti seara, atacuri in rafala la adresa lui Victor Ponta. Mai precis, liderul Pro Romania a fost prezentat drept toxic si nesigur iar Claudiu.

Victor Ponta, despre decizia CCR privind OUG 114: Daca as fi consultant la orice firma mare din Romania nu as sti ce sa le spun, ce e in vigoare, ce se va intampla (VIDEO)

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a comentat, miercuri, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician, decizia prin care judecatorii de la CCR au declarat drept neconstitutionale.

Discutii aprinse intre Victor Ponta si secretarul de stat Horatiu Moldovan, pe tema privatizarii sistemului de sanatate: Acuzatii directe de coruptie la adresa conducerii Ministerului Sanatatii

Discutii aprinse in cadrul unei emisini televizate intre liderul pro Romania, Victor Ponta, si secretarul de stat din Ministerul Sanatatii Horatiu Moldovan, pe tema privatizarii sistemului de.

BEX PRO ROMANIA: Nu votam Guvernul Orban II. Lansam primii candidati la locale pe 16 februarie

Biroul Executiv BEx) al PRO Romania a decis miercuri, 12 februarie a. c. , ca parlamentarii partidului nu vor vota Guvernul Orban II. Tot astazi, BEx a hotarat ca duminica, 16 februarie, in cadrul Conventiei Anuale PRO Romania, va avea loc lansarea primelor candidaturi pentru alegerile locale.

CATALIN NECHIFOR (PRO ROMANIA): PNL intentiona sa privatizeze sanatatea printr-un sistem mafiot

Pro Romania a decis sa voteze motiunea de cenzura pentru ca PNL intentiona sa privatizeze sanatatea si sa dea bani publici bancilor comerciale apropiate , a declarat intr-o conferinta de presa, duminica, liderul judetean al partidului, deputatul sucevean Ioan Catalin Nechifor.

Fostul prefect al Buzaului, Carmen Ichim, a devenit membru Pro Romania

Carmen Ichim, fostul prefect al judetului Buzau, s-a inscris miercuri in Pro Romania. Anuntul a fost postat pe pagina sa de Facebook. Dupa plecarea de la Casa Alba, a lasat sa se inteleaga ca va intra in cursa pentru Palatul Comunal.

PNL nu va negocia cu PSD si Pro Romania declansarea alegerilor anticipate. Orban: Orice zi, in care acest Parlament ramane in functiune, reprezinta un pericol pentru Romania (VIDEO)

PNL nu va purta discutii cu reprezentantii PSD si Pro Romania referitoare la declansarea alegerilor anticipate, a anuntat premierul desemnat Ludovic Orban, care le-a prezentant, marti, liderilor politici din.

Victor Ponta, scandal cu un fruntas din Ministerul Sanatatii

Un mail ce ar fi fost scris de ministrul Sanatatii, Victor Costache, si trimis secretarului de stat .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )