Libnet.ro
UNICEF

21:45

Victor Ponta, scandal cu un fruntas din Ministerul Sanatatii

România Liberă România Liberă,
Victor Ponta, scandal cu un fruntas din Ministerul Sanatatii

Un mail ce ar fi fost scris de ministrul Sanatatii, Victor Costache, si trimis secretarului de stat . continuă pe România Liberă

Discutii aprinse intre Victor Ponta si secretarul de stat Horatiu Moldovan, pe tema privatizarii sistemului de sanatate: Acuzatii directe de coruptie la adresa conducerii Ministerului Sanatatii

Discutii aprinse in cadrul unei emisini televizate intre liderul pro Romania, Victor Ponta, si secretarul de stat din Ministerul Sanatatii Horatiu Moldovan, pe tema privatizarii sistemului de.

Ministerul Sanatatii anunta suplimentarea cu 35.000 a dozelor de vaccin antigripal

Ministerul Sanatatii a anuntat miercuri suplimentarea vaccinului antigripal cu 35. 000 de doze, care au fost distribuite in cabinetele medicilor de familie, informeaza Agerpres. Suntem in plin sezon de.

Ministerul Sanatatii va modifica normele de igiena pentru cabinetele de infrumusetare corporala Nu mai fusesera actualizate din anul 2007

Ministerul Sanatatii va modifica normele de igiena pentru cabinetele de infrumusetare corporala, acestea nefiind actualizate din anul 2007, arata un comunicat de presa. Prin aceasta masura, Ministerul.

Ministerul Sanatatii: Copilul de 4 ani din Pitesti a intrat in coma dupa ce i s-a facut anestezie totala. Cabinetul stomatologic nu are autorizatie sa faca anestezii totale

Cabinetul stomatologic din Pitesti unde unui copil de 4 ani i s-a facut rau si a intrat in coma dupa ce i s-a facut anestezie nu are aprobata in structura sa de functionare, conform autorizatiei sanitare de functionare, o sectie de ATI Anestezie-Terapie Intensiva), a anuntat Ministerul Sanatatii. Practic, copilului i s-a facut anestezie totala, cu toate ca acest cabinet nu avea voie, conform autorizatiei de functionare, sa faca anestezie totala. UPDATE Starea copilului este extrem de grava, este internat la reanimare, intubat si ventilat mecanic. El fost resuscitat dupa un stop cardio-respirator, au declarat reprezentantii Spitalului Grigore Alexandrescu pentru HotNews. ro.

Ministerul Sanatatii: Verificari la clinica stomatologica din Pitesti unde un copil a intrat in coma dupa o anestezie

Ministerul Sanatatii a anuntat ca se fac verificari la clinica stomatologica din Pitesti unde un copil de patru ani a intrat in coma dupa o anestezie, scrie Agerpres.

Victor Ponta, despre decizia CCR privind OUG 114: Daca as fi consultant la orice firma mare din Romania nu as sti ce sa le spun, ce e in vigoare, ce se va intampla (VIDEO)

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a comentat, miercuri, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician, decizia prin care judecatorii de la CCR au declarat drept neconstitutionale.

Lovitura data de Victor Ponta. Pro Romania a facut o racolare-surpriza

Victor Ponta incearca sa intre cat mai pregatit in urmatoarele batalii politice.

Ministerul Sanatatii, precizari despre cazul copilului de 4 ani, care a intrat in coma dupa o vizita la dentist. Micutul este intubat

Inspectorii sanitari din cadrul Directiei de Sanatate Publica Arges au demarat verificari la clinica stomatologica din Pitesti, acolo unde un copil de 4 ani a intrat in coma dupa o vizita la dentist fiind internat in stare grava in Spitalul Clinic de Urgenta Copii Grigore Alexandrescu. Autoritatile anunta ca micutului i s-a facut anestezie totala desi cabinetul nu avea autorizatie pentru asa ceva. Clinica a fost amendata.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2535 seconds )