Libnet.ro
UNICEF

16:00

Lovitura devastatoare pentru PNL. Unul dintre lideri spune adio liberalilor

Antena3 Antena3,
Lovitura devastatoare pentru PNL. Unul dintre lideri spune adio liberalilor

Deputatul Marius Bodea a parasit grupul parlamentar al PNL si a devenit parlamentar independent. continuă pe Antena3

Unul dintre cei mai cautati lideri de cartel din Mexic, amenintari printre lacrimi la adresa Guvernului

Amenintari printre lacrimi la adresa Guvernului din Mexic, facute de unul dintre cei mai cautati lideri de cartel din Mexic. Jose El Marro Yepez, seful cartelului Santa Rosa de Lima, a transmis niste mesaje video pentru cei care conduc tara, in care a reusit cu greu sa-si tina lacrimile, dupa ce mama sa a fost arestata.

Unul dintre cei mai periculosi mafioti din Mexic, gata de razbunare. A amenintat Guvernul cu ochii in lacrimi (VIDEO)

Jose El Marro Yepez este unul dintre cei mai de temut infractori din Mexic. Liderul cartelului Santa Rosa de Lima a amenintat Guvernul, dar si pe liderii clanurilor rivale, ca se va.

Lovitura dura pentru bugetul a milioane de romani! Ce a decis Guvernul Orban

Lovitura dura pentru milioane de romani care asteptau, din aceasta vara, un ban in plus. Premierul a anuntat ca nu sunt bani nici pentru cresterea pensiilor cu 40%, nici pentru dublarea alocatiilor. Astfel, Guvernul se pregateste sa atace la Curtea Constitutionala legea care prevedea dublarea alocatiilor de la 1 august.

Google inchide unul dintre cele mai utile servicii. A fost disponibil doar cinci luni

Probabil ca si pentru tine Google a devenit crucial pentru diverse servicii. Cel a carui inchidere a anuntat-o acum a fost lansat in februarie si putea fi cel mai util mijloc prin care sa-ti.

Doi copii si bunicul lor, spulberati cu masina de un sofer grabit. Unul dintre minori a ajuns sub rotile autoturismului. Imagini socante!

Accident ingrozitor la intrarea in parcarea complexului Confort City din Popesti Leordeni. Un copil, care traversa impreuna cu bunicul lui, a ajuns sub rotile masinii din cauza unui sofer grabit. Potrivit unor surse, acesta vorbea la telefon in momentul producerii accidentului si s-ar fi grabit sa treaca de bariera cat mai repede dupa masina din fata pentru a nu plati taxa de parcare.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )