Libnet.ro
UNICEF

22:45

Lovitura dura pentru Alin Oprea, din partea fostei sotii: E strigator la cer

Adevărul Adevărul,
Lovitura dura pentru Alin Oprea, din partea fostei sotii: E strigator la cer

Scandalul dintre Alin Oprea si sotia sa pare ca nu se termina. Artistul sustine ca dupa ce a fost dat afara din casa, a fost lasat si fara bani, toate conturile bancare fiindu-i blocate. continuă pe Adevărul

Lovitura dura pentru Alin Oprea! Ce i-a facut sotia acum, de nervi VIDEO

Scandalul divortului dintre Alin Oprea si sotia sa, Larisa, s-a intetit dupa ce fostul component al trupei Talisman a iesit in spatiul public pentru a-si spune partea de adevar. Dupa 22 de ani de casnicie, la mijloc au ramas doi copii, un partaj de un milion de euro si multe acuze si tensiuni. Divortul dintre .

Scandal in divortul anului. Pentru cati bani se lupta Alin Oprea si sotia sa. Reactia categorica

Divortul anului e departe de a se finaliza! Alin Oprea si sotia sa mai au inca multe de impartit, iar promordial se pare ca au ramas banii. Cei doi au renuntat la ideea de a se mai intelege, asa ca acum comunica doar cu ajutorul avocatilor care-i reprezinta. Partaj Alin si Larisa Oprea: Pentru cati .

Mama lui Alin Oprea nu si-a vazut nepotii de 15 ani. Ce i-a facut Larisa de nu a mai calcat in casa lor

Cel mai mediatizat divort din showbizul romanesc pare sa se tot prelungeasca. Scandalul dintre Alin Oprea si sotia, Larisa, atinge cote maxime, acum cand noi detalii ies la suprafata. Iata de ce mama lui Alin Oprea nu si-a vizitat nepotii de 15 ani. Mama lui Alin Oprea nu si-a vazut nepotii de 15 ani Dupa .

Alin Oprea, lasat fara bani si fara casa de sotia sa: Nu mai am acces la niciun ban din toti pe care eu i-am muncit si i-am facut in aceasta viata (VIDEO)

Alin Oprea isi acuza fosta sotie si copiii ca l-a lasat pe drumuri si fara nici un ban in buzunar, dupa o viata intreaga de munca. Artistul a povestit luni seara, in emisiune XNight Show ca fosta.

Vesti bune pentru toti romanii din diaspora! Klaus Iohannis a facut anuntul mult asteptat

Klaus Iohannis a promulgat, miercuri, o noua lege pentru romanii din diaspora. Ce se intampla cu cetatenii Romaniei care locuiesc in alte tari?! Cum vor vota romanii din diaspora la alegerile parlamentare Pe 6 decembrie, sunt programate alegerile parlamentare, iar votul romanilor care locuiesc in alte tari a fost intotdeauna unul extrem de important. Din .

Anul scolar 2020-2021. Ultima schimbare pentru toti parintii din Romania: cum arata noul contract dupa inceperea scolilor

Schimbarile nu se opresc aici in privinta noului an scolar 2020-2021! Ultimul detaliu ii priveste pe parintii din Romania. Cum arata noul contract dupa inceperea scolilor si ce s-a schimbat? O noua clauza a fost introdusa in document. An scolar 2020-2021. Noua clauza in contract dupa inceperea scolilor Schimbarile in contextul pandemiei nu se opresc .

Vesti bune pentru toti elevii din Romania! Monica Anisie a facut anuntul inaintea inceperii scolii

Scoala chiar incepe dupa reguli noi. Desi cele mai multe dintre ele sunt incomode si, in general, anul 2020-2021 a inceput cu incertitudini, temeri si lipsuri, se anunta o raza de soare. Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a anuntat ca transportul public va fi gratuit pentru toti elevii. Anuntul ministrului Monica Anisie, inainte inceperii scolii: transportul .

GABRIEL COMANESCU, GSP: Romania are cel mai bun platou continental pentru energie eoliana din Europa

Comanescu: Obiectivul nostru este sa construim si sa exploatam centrale electrice - sa avem o retea de centrale electrice flexibile, de 1. 000 MW Romania are cel mai bun platou continental la Marea Neagra pentru energie eoliana din Europa, a spus vineri Gabriel Comanescu, omul de afaceri constantean care controleaza compania Grup Servicii Petroliere GSP). Comanescu a mai spus, vineri, la Halanga, Mehedinti, unde a semnat cu Romgaz SNG) un proiect pilot de centrala pe gaze si parc fotovoltaic, ca prin GSP Power, cea mai noua divizie a companiei sale, are de gand sa se implice la construirea de noi capacitati de productie.

VIDEO Avioanele transformate in cafenele decoleaza in Thailanda. Noua moda pentru calatorii nostalgici din cauza pandemiei

Desi restrictiile impuse de pandemia de COVID-19 au limitat posibilitatea de deplasare in cazul a milioane de persoane de pe tot globul, thailandezii au gasit o modalitate de a se bucura din nou de experienta unei calatorii, servind o cafea la un local amenajat intr-un avion dezafectat, informeaza AFP citata de Agerpres.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )