Libnet.ro
UNICEF

20:30

Lovitura dura pentru Alin Oprea! Ce i-a facut sotia acum, de nervi VIDEO

Playtech Playtech,
Lovitura dura pentru Alin Oprea! Ce i-a facut sotia acum, de nervi VIDEO

Scandalul divortului dintre Alin Oprea si sotia sa, Larisa, s-a intetit dupa ce fostul component al trupei Talisman a iesit in spatiul public pentru a-si spune partea de adevar. Dupa 22 de ani de casnicie, la mijloc au ramas doi copii, un partaj de un milion de euro si multe acuze si tensiuni. Divortul dintre . continuă pe Playtech

Lovitura dura pentru Alin Oprea, din partea fostei sotii: E strigator la cer

Scandalul dintre Alin Oprea si sotia sa pare ca nu se termina. Artistul sustine ca dupa ce a fost dat afara din casa, a fost lasat si fara bani, toate conturile bancare fiindu-i blocate.

Mama lui Alin Oprea nu si-a vazut nepotii de 15 ani. Ce i-a facut Larisa de nu a mai calcat in casa lor

Cel mai mediatizat divort din showbizul romanesc pare sa se tot prelungeasca. Scandalul dintre Alin Oprea si sotia, Larisa, atinge cote maxime, acum cand noi detalii ies la suprafata. Iata de ce mama lui Alin Oprea nu si-a vizitat nepotii de 15 ani. Mama lui Alin Oprea nu si-a vazut nepotii de 15 ani Dupa .

Alin Oprea, lasat fara bani si fara casa de sotia sa: Nu mai am acces la niciun ban din toti pe care eu i-am muncit si i-am facut in aceasta viata (VIDEO)

Alin Oprea isi acuza fosta sotie si copiii ca l-a lasat pe drumuri si fara nici un ban in buzunar, dupa o viata intreaga de munca. Artistul a povestit luni seara, in emisiune XNight Show ca fosta.

Scandal in divortul anului. Pentru cati bani se lupta Alin Oprea si sotia sa. Reactia categorica

Divortul anului e departe de a se finaliza! Alin Oprea si sotia sa mai au inca multe de impartit, iar promordial se pare ca au ramas banii. Cei doi au renuntat la ideea de a se mai intelege, asa ca acum comunica doar cu ajutorul avocatilor care-i reprezinta. Partaj Alin si Larisa Oprea: Pentru cati .

Mirel Radoi, acuzatii grave: ar fi lovit un motociclist cu masina. Ce a facut sotia lui

Lui Mirel Radoi i se aduc grave acuzatii, dupa ce actualul selectioner ar fi lovit un motociclist cu masina. Fostul fotbalist a fost salvat de sotia sa. Aceasta a depus marturie in favoarea acestuia, astfel Mirel Radoi scapand de acuzatii. Mirel Radoi, acuzat ca a dat cu masina pentru un motociclist. Cine l-a salvat pe .

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )