Libnet.ro
UNICEF

08:00

Cele doua gadgeturi care fac mai multi bani pentru Apple decat computerele

Playtech Playtech,
Cele doua gadgeturi care fac mai multi bani pentru Apple decat computerele

Apple a facut o multime de bani in 2019, insa produsele pe care le-au ales cel mai mult utilizatorii ar putea veni ca o surpriza. O categorie ceva mai noua de produse ale companiei a. continuă pe Playtech

Salarii 2020. in ce domenii se dau cei mai multi bani pentru angajati. Ce posturi sunt in top

Angajatorii vor spori salariile in anul 2020, iar majoritatea vor suplimenta si personalul. Care sunt domeniile in care angajatii se vor bucura de salarii bune? Piata fortei de munca 2020, facut de site-ul specializat in recuratari Hipo. ro, a aratat acest lucru. Companiile cauta in acest an mai multi salariatii cu experienta, ceea ce creste competitia .

Curtea de Conturi: Prea multi bani pentru sefii Radioului si Televiziunii publice, probleme confirmate la Cerbul de Aur, nereguli fiscale la Agerpres

Prea multi bani pentru directorii generali, nereguli la Cerbul de Aur, calatorii si alte proceduri se numara printre problemele identificate de Curtea de Conturi la TVR sisau la Radioul public, potrivit raportului pe 2018, dat acum publicitatii. Acelasi raport identifica nereguli fiscale si la agentia de stiri Agerpres.

EXCLUSIV Ce spune Anamaria Prodan despre Oana Zavoranu, dupa ce in urma cu 9 ani erau la cutite. Pepe a fost marul discordiei dintre cele doua prietene

Au fost cele mai bune prietene timp de mai bine de un deceniu insa, in 2015, intreaga presa scria despre conflictul dintre Anamaria Prodan si Oana Zavoranu. Motivul ar fi fost faptul ca sotia lui Laurentiu Reghecampf ar fi ingropat securea razboiului cu Pepe, gest care ar fi enervat-o la culme pe Oana. EXCLUSIV Ce .

O mama si cele doua fiice, umilite pentru ca erau prea voluminoase pentru a zbura la clasa business

O mama si cele doua fiice ale sale au ramas cu ochii in lacrimi dupa ce au fost refuzate la clasa business, din cauza greutatii. Mai mult, cele trei au fost obligate sa ocupe locuri economy, desi platisera pentru clasa intai, relateaza publicatia The Sun.

O mama si cele doua fiice, umilite desi platisera bilete la clasa business. Ce au patit imbarcarea in avion

O mama si doua fiice au tercut printr-un episod extrem de neplacut pe aeroport. Desi au platit biletele zborului pe care urmau sa-l ia, nu au fost primite in aeronava. Ce li s-a intamplat femeilor? O mama si cele doua fiice, umilite desi platisera bilete la clasa business. Ce au patit imbarcarea in avion Huhana .

Unul dintre cele doua drumuri pe care se poate urca inspre Platoul Padina din Bucegi, un pericol pentru turisti

Drumul Judetean 714, Glod - Sanatoiul Moroieni - Bolboci - Pestera, care duce inspre Platoul Padina din Bucegi, nu prezinta siguranta, potrivit autoritatilor judetene. Din acest motiv, nici Politia Rutiera nu a dat aviz favorabil pentru circulatie pe acel tronson.

Cei mai multi someri din Romania au varste cuprinse intre 40 - 49 de ani

Rata somajului inregistrat la nivel national a fost de 2,97%, mai mica cu 0,01 pp decat cea din luna anterioara. Astfel, numarul total de someri din tara noastra era de circa 260. 000 de persoane, in decembrie 2019, iar cei mai multi au varste cuprinse.

Nelu Iordache si mai multi sefi de la CNADNR Craiova, achitati definitiv in dosarul Transalpina

Omul de afaceri Nelu Iordache si mai multi sefi de la CNADRN Craiova au fost achitati in dosarul Transalpina. Decizia Curtii de Apel Bucuresti este definitiva, potrivit Agerpres. Nelu Iordache,.

Cele doua autostrazi mari si late pentru care ministrul Finantelor ar gasi bani in buget. Citu: Nu putem sa ne impartim iarasi in o mie de proiecte

Banii prevazuti anul acesta pentru investitii se ridica la 50 de miliarde lei, respectiv 4,5% din PIB, dar filosofia va fi alta, si anume sa facem unul, doua proiecte mari, a declarat, luni seara, ministrul Finantelor, Florin Citu, mentionand Autostrada Sibiu-Pitesti si Autostrada Unirii.

S-A DECIS: Ei sunt romanii ce vor primi MAI MULTI BANI LA PENSII! Vezi daca esti pe LISTA...

Pensii mai mari pentru fostiiangajati ai Ministerului de Interne MAI), fata de pensiilecelor care au fost angajati ai Ministerului Apararii MApN).

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2465 seconds )