Libnet.ro
UNICEF

06:30

Lovitura dura pentru Gigi Becali! Latifundiarul a pierdut definitiv Steaua

Antena3 Antena3,
Lovitura dura pentru Gigi Becali! Latifundiarul a pierdut definitiv Steaua

Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins definitiv, miercuri, cererea FCSB de suspendare a sentintei emise in decembrie 2016 de Curtea de Apel, prin care obliga clubul lui Gigi Becali sa renunte la. continuă pe Antena3

Gica Hagi, lovitura de proportii pentru Gigi Becali. Ce fost jucator al ros-albastrilor vrea sa transfere

Gica Hagi ar putea sa-i dea o lovitura lui Gigi Becali. Dupa ce patronul FCSB-ului a decis sa renunte la serviciile lui Gabriel Tamas, acesta are sanse sa ajunga la Viitorul, potrivit GSP. Hagi este.

Lovitura dura pentru Sebastian Ghita: Asesoft Technologies intra in faliment

Asesoft Technologies, controlata indirect de Sebastian Ghita si aflata in insolventa din iunie anul trecut, intra in faliment. Decizia a fost semnata de judecatori, compania mai avand sansa unui ap.

Gigi Becali a angajat un avocat celebru care sa-i aduca titlul din Liga 1 la TAS

Gigi Becali este in stare de orice ca FCSB sa obtina titulul din Liga 1, castigat de FC Viitorul, la TAS. Drept pentru care latifundiarul din Pipera l-a angajat pe avocatul spaniol Jorge Ibarrola, cel.

Oaia ca brand de tara are un nou avocat - Gigi Becali: Daca eu sunt turist strain, ma atrage oaia prin har si prin duh

Gigi Becali considera si el ca oaia este mai potrivita pentru Romania ca brand turistic decat frunza, in conditiile in care, considera el, acest animal este reprezentativ pentru neamul nostru.

Gigi Becali, despre schimbarea brand-ului turistic al Romaniei: Eu zic ca mult mai mult duh are oaia decat o frunza si ne caracterizeaza pe noi, ca neam (VIDEO)

Gigi Becali a declarat marti, intr-o interventie telefonica pentru B1 TV, ca sustine ideea ca brand-ul turistic al Romaniei sa fie schimbat, iar simbolul frunzei sa fie inlocuit cu o.

Gigi Becali il vrea inapoi pe Adi Popa: Daca se poate, la orice ora din zi si din noapte. E favoritul meu

Adi Popa nu a jucat in finala Premier League, iar Gigi Becali a facut un anunt surprinzator: il vrea inapoi in echipa sa. Dupa ce englezii au platit un milion de euro pe Popa, Becali,.

Gigi Becali a izbucnit in direct la TV: Niste prosti, inapoiati, dobitoci si sclavi

Patronul FCSB,Gigi Becali, isi continua razboiul cuRazvan Burleanusi i-a jignit dur pe membrii Adunarii Generale care au votat propunerile facute de presedintele FRF. Nu ma deran.

Cum i-a inchis gura Gigi Becali finului sau Mirel Radoi dupa ce acesta l-a criticat dur

Relatiile dintre Gigi Becali si Mirel Radoi nu mai sunt demult cordiale, ele racindu-se semnificativ dupa ce fostul antrenor a plecat din Ghencea.

Nepotul lui Gigi Becali, condamnat pentru calomnie. Ce a spus despre Adelina Pestritu

Lucian Becali a fost condamnat in instanta pentru calomnie, in urma afirmatiilor jignitoare pe care le-a facut fata de Adelina Pestritu, informeaza click. ro. Lucian Becali ar spus despre Adelina.

Gigi Becali, atac fara precedent la adresa DNA

Gigi Becalia lansat un atac fara precedent la adresa procurorilor DNA, dupa ce procurorii au cerut instantei arestarea la domiciliu a Arhiepiscopului Tomisului,Teodosie. Prelatul este acuzat de folosirea de.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )