Libnet.ro
UNICEF

20:30

LOVITURA fara PRECEDENT pentru SERIALUL LAS FIERBINTI! Toti cei din PRO TV vorbesc despre ASTA!

B1 B1,
LOVITURA fara PRECEDENT pentru SERIALUL LAS FIERBINTI! Toti cei din PRO TV vorbesc despre ASTA!

Lovitura pentru serialul Las Fierbinti! INCENDIAR! FUEGO A AFLAT TOTUL DESPRE RELATIA IRINEI LOGHIN! ASTA LE iNTRECE PE TOATE! NIMENI NU SE ASTEPTA LA ASTA GALERIE FOTO) in acest an, premiul pentru cel mai. continuă pe B1

LOVITURA fara PRECEDENT pentru SERIALUL LAS FIERBINTI! Toti cei din PRO TV vorbesc despre ASTA!

Lovitura fara precedent pentru serialul Las Fierbinti! BOMBA MONDENA! A FACUT iNTRERUPERE DE SARCINA! in acest an, premiul pentru cel mai bun serial, in cadrul galei TV Mania, a.

Firicel din Las Fierbinti a castigat procesul cu CREDIDAM. Cum a reactionat sotul Andreei Balan cand a aflat decizia judecatorilor

Cuzim Toma, recunoscut pentru rolul din serialul Las Fierbinti a reusit sa castige in instanta in fata celor de la CREDIDAM, asta dupa ce, acum trei ani i-a dat in judecata, pe motiv ca respectiva institutie nu i-a respectat drepturile. Firicel din Las Fierbinti a castigat procesul cu CREDIDAM. Firicel Cuzin Toma), acum trei ani .

Marian Godina, atac fara precedent la adresa lui Victor Ciutacu, dupa vestea numirii lui Traian Berbeceanu la MAI

Traian Berbeceanu este cunoscut pentru iesirile sale publice in care combatea coruptia si care, in 2016, fiind sef al Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate din judetul Alba, a fost achitat pentru mai multe infractiuni. Marian Godina, atac fara precedent la adresa lui Victor Ciutacu, dupa vestea numirii lui Traian Berbeceanu la MAI Un alt .

P Craiovita Paradise Craiova, dezvoltare urbanistica fara precedent

Craiovita Paradise, cel mai amplu proiect imobiliar din Craiova, va schimba, in curand, fata orasului. Managerul Adrian Mititelu detaliaza, intr-un interviu, cele mai importante investitii care se vor realiza aici in urmatorii ani, pe o suprafata de aproximativ 50 de hectare. Arhitectura avuta in vedere pentru acest proiect este corelata la noua viziune mondiala privind energia verde. Craiovita Paradise va fi o oaza de verdeata care va ridica nivelul de trai al craiovenilor. Amplasamentul investitiei este unul senzational, aflat de-a lungul bulevardului principal Calea Severinului, care traverseaza orasul, si in imediata apropiere a celui mai mare cartier al orasului, Craiovita Noua.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )