Libnet.ro
UNICEF

12:00

Lovitura pentru BUGETUL romanilor: Becurile clasice, INTERZISE la vanzare din septembrie!

B1 B1,
Lovitura pentru BUGETUL romanilor: Becurile clasice, INTERZISE la vanzare din septembrie!

Becurile clasice, cu halogen, devin istorie. Si asta pentru ca de la 1 septembrie, acest tip de becuri sunt interzise la vanzare in Romania, dar si in celelalte state ale Uniunii Europene UE), anunta Digi24. continuă pe B1

Becurile clasice, interzise la vanzare in Romania

Becurile cu halogen vor deveni istorie. Asta pentru ca de la 1 septembrie, acest tip de becuri sunt interzise la vanzare in Romania, dar si in celelalte state ale Uniunii Europene UE). Locul lor este luat de becurile LED, care sunt mult mai eficiente economic, dar si mai scumpe.

Subiectele zilei: Contract de 250 de mii de euro, atribuit n mai putin de o ora de la cererea de oferta. Zilele Bucurestiului, organizate de o firma de turism cu un angajat si pierderi; Becurile clasice, interzise la vnzare n Romnia;Spitalul Sf Luca expl

Un ciclon se indreapta spre Romania. Tarile afectate sunt deja sub cod portocaliu de furtuna. De luni se intorc furtunile in partea de vest a tarii, iar pana marti seara, vor fi inclusiv caderi de grindina. Un motor pentru rachete, unic in lume, construit de o companie romaneasca, se pregateste pentru testare si lansare. Un motor aerospike liniar pentru racheta Demonstrator 3 se construieste la Valcea.

S-au tras la sorti grupele Europa League! MECIURI DE COSMAR pentru echipele romanilor

Vineri a avut loc tragerea la sorti pentru stabilirea componentei celor 12 grupe din Europa League. Romanii care antreneaza sau evolueaza la echipele ce vor juca in grupe vor avea parte de meciuri de foc,.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )