Libnet.ro
UNICEF

21:45

Lovitura pentru Dragnea. Tariceanu il vrea pe Vlase la SIE. Nu vad motive sa nu il votam, nu am rezerve cu privire la loialitatea lui

Adevărul Adevărul,
Lovitura pentru Dragnea. Tariceanu il vrea pe Vlase la SIE. Nu vad motive sa nu il votam, nu am rezerve cu privire la loialitatea lui

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, sustine numirea deputatului PSD Gabriel Vlase la sefia SIE, in ciuda faptului ca Liviu Dragnea ezita. Liderul PSD asteapta mai intai sentinta in dosarul angajarilor fictive din Teleorman, apoi va lua o decizie, de frica sa nu piarda partidul. Pozitia lui Tariceanu vine pe fondul unor disensiuni pe care le-a avut cu Liviu Dragnea in ultima perioada, potrivit unor surse din coalitia de guvernare. continuă pe Adevărul

Vesti PROASTE pentru Dragnea. Tariceanu il sustine pe RIVALUL sefului PSD

Calin Popescu Tariceanu adeclarat ca social-democratul Gabriel Vlase ar fi potrivit sa conduca Serviciul de Informatii Externe. Asta desi, se pare, chiar liderul PSD, Liviu Dragnea, nu agreaza deloc.

Dezvaluiri INCENDIARE despre AVEREA omului pe care IOHANNIS il vrea sef SIE: Cat este de bogat Gabriel Vlase

Klaus Iohannis a propus, joi, numirea in functia de director al Serviciului de Informatii Externe SIE) a lui Gabriel Vlase, vicepresedinte al Camerei Deputatilor. Potrivit ultimei declaratii de avere a lui.

Propus pentru functia de sef al SIE

Presedintele Klaus Iohannis a transmis o scrisoare presedintilor Parlamentului in care propune nominalizarea lui Gabriel Vlase pentru functia de sef al SIE, anunta Administratia Prezidentiala.

Lovitura pentru DNA: iCCJ a decis ca trei procurori celebri sa fie anchetati pentru OUG 13

Magistratii de la Curtea Suprema au decis ca procurorii Jean Uncheselu, Marius Bulancea si Paul Dumitru sa fie anchetatu pentru OUG 13, informeaza Stiripesurse. ro. inalta Curte de Casatie si Justitie.

Coincidenta surprinzatoare. DNA a cerut 7 ani de inchisoare pentru Dragnea, chiar de ziua Laurei Codruta Kovesi

Culmea coincidentelor. DNA a cerut 7 ani de inchisoare pentru Liviu Dragnea chiar de ziua Laurei Codruta Kovesi. Sefa DNA a baut sampanie intr-o companie selecta, cu doar o saptamana inainte de sentinta.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )