Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vesti PROASTE pentru Dragnea. Tariceanu il sustine pe RIVALUL sefului PSD

B1 B1,
Vesti PROASTE pentru Dragnea. Tariceanu il sustine pe RIVALUL sefului PSD

Calin Popescu Tariceanu adeclarat ca social-democratul Gabriel Vlase ar fi potrivit sa conduca Serviciul de Informatii Externe. Asta desi, se pare, chiar liderul PSD, Liviu Dragnea, nu agreaza deloc. continuă pe B1

Ponta are vesti proaste pentru Iohannis: Pe Trump nu-l interseaza ce se intampla in Romania

PSD ia in calcul suspendarea presedintelui Klaus Iohannis, in cazul in care acesta nu va semna decretul de revocare a Laurei Kovesi de la sefia DNA. in acest context, fostul premier Victor Ponta sustine ca.

Lovitura pentru Dragnea. Tariceanu il vrea pe Vlase la SIE. Nu vad motive sa nu il votam, nu am rezerve cu privire la loialitatea lui

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, sustine numirea deputatului PSD Gabriel Vlase la sefia SIE, in ciuda faptului ca Liviu Dragnea ezita. Liderul PSD asteapta mai intai sentinta in dosarul angajarilor fictive din Teleorman, apoi va lua o decizie, de frica sa nu piarda partidul. Pozitia lui Tariceanu vine pe fondul unor disensiuni pe care le-a avut cu Liviu Dragnea in ultima perioada, potrivit unor surse din coalitia de guvernare.

Vesti proaste pentru romanii cu credite. ROBOR la sase luni a atins un nivel record

Indicele ROBOR la sase luni a crescut la 3,02%. Este cel mai mare nivel din septembrie 2014. Potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei, indicele ROBOR la trei luni a stagnat.

Coincidenta surprinzatoare. DNA a cerut 7 ani de inchisoare pentru Dragnea, chiar de ziua Laurei Codruta Kovesi

Culmea coincidentelor. DNA a cerut 7 ani de inchisoare pentru Liviu Dragnea chiar de ziua Laurei Codruta Kovesi. Sefa DNA a baut sampanie intr-o companie selecta, cu doar o saptamana inainte de sentinta.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )