Libnet.ro
UNICEF

13:30

Lovitura pentru Liviu Dragnea. iCCJ ii respinge contestatia si mentine sechestrul pe averea sa

Antena3 Antena3,
Lovitura pentru Liviu Dragnea. iCCJ ii respinge contestatia si mentine sechestrul pe averea sa

Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins miercuri, ca inadmisibila, contestatia depusa de presedintele PSD, Liviu Dragnea, impotriva sechestrului pus de DNA pe averea sa in dosarul Tel. continuă pe Antena3

ICCJ respinge contestatia lui Liviu Dragnea si mentine sechestrul pe avere

Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins miercuri, ca inadmisibila, contestatia depusa de presedintele PSD, Liviu Dragnea, impotriva sechestrului pus de DNA pe averea sa in dosarul Tel Drum, scrie Agerpres.

STELIAN TANASE, verdict dur pentru LIVIU DRAGNEA dupa Referendum: Nici in cele mai negre nopti nu si-a imaginat dezastrul

Esecul referendumului pentru familie este un dezastru pentru PSD si Liviu Dragnea, scrie politologul Stelian Tanase. Acesta precizeaza ca seful PSD a primit un vot de blam din partea populatiei care a rasturna.

Ministrul Tudorel Toader, replica pentru Liviu Dragnea: A asculta are multe semnificatii

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a reactionat, luni, la declaratia presedintelui Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, care a spus sambata ca relatia cu ministrul Justitiei decurge foarte bine. Eu.

Amanare pentru Liviu Dragnea in apelul dosarului DGASPC Teleorman

Inalta Curte de Casatie si Justitie incepe luni judecarea apelului in dosarul DGASPC Teleorman, in care presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat in prima instanta la 3 ani si 6 luni inchisoare cu.

Instanta suprema respinge contestatia lui Liviu Dragnea si mentine sechestrul pe averea sa n dosarul Tel Drum

Magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie iCCJ) au respins, miercuri, contestatia lui Liviu Dragnea la sechestrul pe avere dispus de DNA in dosarul Tel Drum, astfel ca presedintele PSD ramane cu masura asiguratorie.

Liviu Dragnea ramane cu sechestru pe avere. Curtea Suprema a respins contestatia sefului PSD

Curtea Suprema a respinsca inadmisibila contestatia depusa de Liviu Dragnea impotriva sechestrului pus de DNA pe averea sa in dosarul Tel Drum, anunta Agerpres. Presedintele PSD contestase in.

Liviu Dragnea a dat n judecataconducerea Curtii Supreme pentru decizia n cazul completelor

Liviu Dragnea a actionat in instanta iCCJ si Colegiul de conducere al institutiei impotriva hotararii privind constituirea completelor de judecata. Dosarul a fost inregistrat pe 5 octombrie la Sectia de contencios administrativ si fiscal a Curtii de Apel.

Liviu Dragnea a dat n judecata conducerea Curtii Supreme pentru decizia n cazul completelor

Liviu Dragnea a actionat in instanta iCCJ si Colegiul de conducere al institutiei impotriva hotararii privind constituirea completelor de judecata. Dosarul a fost inregistrat pe 5 octombrie la Sectia de contencios administrativ si fiscal a Curtii de Apel.

Sechestru definitiv pe averea lui Liviu Dragnea

Magistratii instantei supreme au decis, astazi, mentinerea sechestrului pe averea liderului PSD, Liviu Dragnea, in dosarul Tel Drum.

Liviu Dragnea a dat in judecata instanta suprema in cazul constituirii completelor de judecata

Liviu Dragnea a actionat in instanta iCCJ si Colegiul de conducere al institutiei impotriva hotararii privind constituirea completelor de judecata. Dosarul a fost inregistrat pe 5 octombrie la Sectia de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )