Libnet.ro
UNICEF

12:45

Lovitura pentru milioane de utilizatori! Unul dintre cele mai populare site-uri ilegale a fost interzis

Antena3 Antena3,
Lovitura pentru milioane de utilizatori! Unul dintre cele mai populare site-uri ilegale a fost interzis

Celebrul site Putlocker a fost blocat pentru utilizatorii din Marea Britanie. Site-ul oferea ilegal filme prin video streaming iar Motion Picture Association of America a apelat la justitie impotriva site-ului,. continuă pe Antena3

Cum arata si cand se va deschide unul dintre cele mai moderne aquaparcuri din Romania. Investitia de 15 milioane de euro din Ardeal s-a realizat cu banii UE

Cu o investitie ce depaseste 15 milioane de euro, buna parte bani europeni, Aquaparcul Nymphaea a fost receptionat. Complexul Wellness Termal se intinde pe sapte hectare si este considerat unul dintre cele mai moderne din tara.

Romanii platesc unele dintre cele mai mari facturi la electricitate din Europa

Preturile la electricitate in Romania sunt printre cele mai mari din Europa avand in vedere puterea de cumparare a populatiei si raman foarte ridicate chiar si luand in calcul doar valoarea nominala a kilowattului, potrivit datelor Comisiei Europene.

Samsung ne arata primul sau display 4K pentru smartphone-uri

Display-ul este unul dintre cele mai importante aspecte in momentul in care alegi un smartphone. Vrei sa stii ca dispozitivul tau poate sa redea clar textul dintr-un email si detaliile din jocuri sa fie redate cu acuratete. De asta, producatorii se bat in rezolutii, iar cea maxima in acest m0ment, cel putin pentru un smartphone, [].

Viata din timpul ocupatiei germane. Mancarea era numai pe cartela, iar inchiderea carciumilor si a locurilor de distractie a fost o grea lovitura

Orasul Targu Jiu a fost una dintre cele mai afectate localitati din Vechiul Regat in perioada Primului Razboi Mondial. Ocupantii germani au impus tot felul de interdictii, printre care si rationalizarea painii si carnii.

Studenta din Arges care a primit la Festivalul de Film din Istanbul premiul pentru cel mai bun documentar. Povestea cu care a imporesionat tanara juriul

Ioana Grigore, o tanara din Pitesti,a impresionat juriul de la Istanbul International Short Film Festival cu un scurtmetraj despre un subiect extrem de delicat bombardamentele NATO din 1999 asupra Belgradului. Studenta la UNATC s-a intors acasa cu unul dintre cele mai ravnite premii.

La Repubblica: Cea mai corupta tara pare a fi Marea Britanie. Grupurile mafiote nu se vad, dar se simt

Anual, pe teritoriul britanic au loc tranzactiii de spalare de bani in valoare de circa 75 de miliarde de euro, fapt ce face ca in Marea Britanie sa existe probabil unul dintre cele mai corupte sisteme.

Se intampla si la altii. Marea Britanie are cel mai corupt sistem financiar din lume

Marea Britanie are probabil unul dintre cele mai corupte sisteme economice si financiare din lume, in contextul in care, anual, pe teritoriul britanic exista tranzactii de spalare de bani in.

Incident aviatic! Avion cu peste 300 de pasageri, evacuat dupa ce unul dintre motoare a luat foc

Un avion al companiei sud-coreene Korean Air a fost evacuat vineri dimineata pe pista aeroportului Tokyo-Haneda, dupa ce unul dintre motoare a luat foc, incidentul ducand la suspendarea traficului pe acest.

Polisano: Finantarea fara discriminare a spitalelor si imbunatatirea centrelor de formare a medicilor, solutii pentru sistemul de sanatate

Una dintre cele mai importante probleme cu care se confrunta sistemul romanesc de sanatate este legata de finantarea neechitabila a actului medical, considera Victor Costache, directorul medical al spitalului privat Polisano, care explica cum CNAS.

Cele mai scurte casnicii intre vedete: Britney Spears a rezistat 55 de ore alaturi de noul sot, prietenul ei din copilarie

Casatoriile vedetelor de la Hollywood nu sunt totdeauna cele mai fericite sau cele mai trainice, unele relatii putand sa reziste mult mai putin decat s-ar fi asteptat.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )