Libnet.ro
UNICEF

15:30

Lovitura pentru parlamentari. Vor munci mai mult vara aceasta

Antena3 Antena3,
Lovitura pentru parlamentari. Vor munci mai mult vara aceasta

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a anuntat ca transpunerea Directivei referitoare la prezumtia de nevinovatie va fi facuta pana la vacanta parlamentara, dar ca Parlamentul, pentru a-si. continuă pe Antena3

John McEnroe: Ar fi frumos sa castige Simona Halep la Paris. Poate cicatricile o vor motiva si mai mult

Expertii EuroSport Kim Clijsters si John McEnroe au vorbit despre Simona Halep si sansele ei de a casiga turneul de la Roland Garros.

Lovitura pentru Traian Basescu! Fostul presedinte a ramas fara grup parlamentar in Senat

Lovitura pentru Traian Basescu! Partidul Miscarea Populara pierde grupul parlamentar din Senat, dupa ce astazi doi senatori au trecut de la PMP la PSD: Ion Ganea si Iustin Talpos. Speriat de acest lucru, se.

Pe cuvant, cu Ana Iorga. Cum se folosesc corect desinentele pentru timpul mai mult ca perfect

Astaziincercam sa scapam de greselile pe care le facem cand folosim verbele la mai mult ca perfect. Este un timp al modului indicativ pe care il folosim foarte frecvent si de multe ori gresim formele.

ANALIZA Calatoria cu trenul ntre Bucuresti si Budapesta dureaza mai mult ca acum 80 de ani - Despre izolarea feroviara si de ce este un calvar sa mergi cu trenul catre strainatate

Timp de peste un secol trenul a fost cel mai la indemana mijloc de calatorie pe distante lungi, fiindca existau putine alternative. Acum 80 de ani trenul facea 15 ore intre Bucuresti si Budapesta, in prezent se face cu o ora in plus. Mai mult, catre Chisinau drumul este extrem de lung, catre Bulgaria sunt optiuni limitate, iar spre Serbia si Ucraina nu sunt trenuri directe. Doar cu Ungaria exista multe legaturi. in conditiile in care tot mai multa lume merge cu masina in afara tarii, iar biletele de avion devin tot mai accesibile, drumul cu trenul in strainatate este doar pentru cei foarte rabdatori. De ce s-a ajuns aici, cat costa calatoriile cu trenul si cat dureaza puteti citi pe larg in articol.

Curtea Constitutionala, inca o lovitura pentru Klaus Iohannis. CCR accepta sa existe un pachet pentru magistrati

Klaus Iohannis a mai primit o lovitura, a doua in cursul zilei de miercuri. Curtea Constitutionala a Romaniei a respins ca inadmisibila sesizarea presedintelui Klaus Iohannis referitoare la modificarea Legii.

Curtea Constitutionala, inca o lovitura pentru Klaus Iohannis. CCR accepta sa existe un parchet pentru magistrati

Klaus Iohannis a mai primit o lovitura, a doua in cursul zilei de miercuri. Curtea Constitutionala a Romaniei a respins ca inadmisibila sesizarea presedintelui Klaus Iohannis referitoare la modificarea Legii.

LOVITURA pentru SRI: Daniel Dragomir a depus plangere penala impotriva unor ofiteri

Fostul ofiter SRI Daniel Dragomir a depus o plangere penala impotriva mai multor ofiteri si procurori pe ai SRI. Daniel Dragomir ii acuza de activitati abuzive si ilegale, informeaza Hotnews. De.

inca o lovitura pentru PSD. Ecaterina Andronescu, la lansarea agendei politice a partidului condus de Victor Ponta

Senatorul PSD Ecaterina Andronescu, fost ministru al Educatiei, participa, luni, la lansarea agendei politice 2018 - 2024 a partidului Pro Romania. La eveniment mai sunt prezenti fostul ministru al Finantel.

Un reputat neurochirurg dezvaluie la ce ora trebuie sa mergem la culcare ca sa traim mai mult

Pe langa alimentatie sanatoasa si miscare, mai este nevoie si de alte ingrediente pentru a putea trai fericiti si sanatosi pana la adanci batraneti. Odihna si zambetul sunt doar doua.

O sticla de vin din 1774 a fost vnduta la licitatie pentru mai mult de 103.000 de euro

O sticla de vin din 1774 a fost vanduta la o licitatie din estul Frantei pentru suma de 103. 700 de euro, stabilind astfel un record, potrivit BBC, citat de News. ro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )