Libnet.ro
UNICEF

07:15

Lovitura pentru Raed Arafat, dupa filmarile ascunse de la Colectiv. Celebrul medic se va confrunta penal

Playtech Playtech,
Lovitura pentru Raed Arafat, dupa filmarile ascunse de la Colectiv. Celebrul medic se va confrunta penal

Secretarul de stat Raed Arafat primeste o lovitura foarte grea, dupa ce s-a aflat de filmarile secrete de la Colectiv. Asta deoarece atat impotriva lui, cat si-n ceea ce-i priveste si pe ceilalti sefi ai IGSU, a fost depusa o plangere penala. Acestia sunt acuzati ca nu au transmis procurorilor imaginile surprinse in noaptea de . continuă pe Playtech

Prima reactie a lui Raed Arafat, dupa ce a aparut filmarea ascunsa de la Colectiv: Domnul Tolontan era in mare agitatie!

Raed Arafat a avut o prima reactie, in dimineata de joi, legata de informatia filmarii secrete, de la Colectiv, realizata de catre un pompier. Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU) a oferit mai multe detalii despre noile dezvaluiri in cazul incendiului din clubul din Capitala, dar si despre modul in care au intervenit salvatorii.

Raed Arafat, dupa aparitia imaginilor de la Colectiv: Punctul meu de vedere, dupa comemorarea victimelor si prezidentiale

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a afirmat ca isi va prezenta dupa comemorarea victimelor de la Colectiv si dupa alegerile prezidentiale punctul de vedere cu privire la.

Prima reactie a lui Raed Arafat dupa aparitia imaginilor nedifuzate pana acum cu interventia de la Colectiv: Voi raspunde la intrebari dupa comemorare si alegerile prezidentiale

Raed Arafat anunta, intr-o postare pe Facebook, ca va prezenta un punct de vedere referitor la filmul interventiei din noaptea tragediei de la Colectiv abia dupa comemorarea acestui eveniment, dar si dupa alegerile prezidentiale. Imaginile au fost publicate de Libertatea si nu au fost difuzate pana acum.

Breaking news! Reactia lui Raed Arafat, dupa inregistrarea aparuta in presa

Raed Arafat a anuntat cand isi va exprima punctul de vedere cu privire la inregistrarea video aparut.

Plangere penala impotriva lui Raed Arafat, dupa aparitia noilor imagini de la interventia din Colectiv: Seful DSU, acuzat ca a tainuit probe video importante

Plangere penala impotriva lui Raed Arafat dupa aparatia imaginilor ascunse de cei de la ISU. Un grup civic il acuza pe secretarul de stat ca a tainuit probele video importante cu primele minute ale.

Raed Arafat, audit in dosarul Colectiv, la patru ani de la tragedie

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, s-a prezentat marti la sediul Parchetului General pentru a fi audiat ca martor intr-un dosar disjuns din Colectiv, in legatura cu interventia.

Raed Arafat, audiat in dosarul Colectiv, la patru ani de la tragedie

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, s-a prezentat marti la sediul Parchetului General pentru a fi audiat ca martor intr-un dosar disjuns din Colectiv, in legatura cu interventia.

Raed Arafat, audiat in dosarul Colectiv

Seful Deparatmentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, va fi audiat, astazi, in dosarul Cole.

Raed Arafat, o noua reactie dupa filmarea de la Colectiv: Nu puteam sa ascund ce nu aveam

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, a facut precizari, joi seara, privind declaratiile prim-adjunct al IGSU, Cristian Radu, ale inspectorului sef al ISU, Orlando Schiopu si ale inspectorului sef IGSU, Mihai-Mirel Guta. Arafat a precizat ca informatiile prezentate de catre acestia in cadrul conferintei de joi sunt realiste si corect expuse.

Raed Arafat, audiat la Parchetul General in cazul Colectiv: Seful DSU, intampinat cu furie de reprezentantii victimelor

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), s-a prezentat, marti, la sediul Parchetului General pentru a fi audiat in legatura cu tragedia din clubul Colectiv, din octombrie 2015. Arafat.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,237 seconds )