Libnet.ro
UNICEF

06:00

Plangere penala impotriva lui Raed Arafat, dupa aparitia noilor imagini de la interventia din Colectiv: Seful DSU, acuzat ca a tainuit probe video importante

B1 B1,
Plangere penala impotriva lui Raed Arafat, dupa aparitia noilor imagini de la interventia din Colectiv: Seful DSU, acuzat ca a tainuit probe video importante

Plangere penala impotriva lui Raed Arafat dupa aparatia imaginilor ascunse de cei de la ISU. Un grup civic il acuza pe secretarul de stat ca a tainuit probele video importante cu primele minute ale. continuă pe B1

Plangere penala impotriva lui Raed Arafat si a conducerii IGSU, in urma noilor imagini cu interventia la incendiul din Colectiv

O plangere penala a fost formulata de grupul civic Reset impotriva secretarului de stat Raed Arafat si a doi dintre sefii din Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta IGSU), in urma imaginilor publicate joi de Libertatea, care arata modul haotic in care autoritatile au intervenit in primele minute la incendiul din Colectiv soldat cu 64 de morti.

Raed Arafat, dupa aparitia imaginilor de la Colectiv: Punctul meu de vedere, dupa comemorarea victimelor si prezidentiale

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a afirmat ca isi va prezenta dupa comemorarea victimelor de la Colectiv si dupa alegerile prezidentiale punctul de vedere cu privire la.

Prima reactie a lui Raed Arafat dupa aparitia imaginilor nedifuzate pana acum cu interventia de la Colectiv: Voi raspunde la intrebari dupa comemorare si alegerile prezidentiale

Raed Arafat anunta, intr-o postare pe Facebook, ca va prezenta un punct de vedere referitor la filmul interventiei din noaptea tragediei de la Colectiv abia dupa comemorarea acestui eveniment, dar si dupa alegerile prezidentiale. Imaginile au fost publicate de Libertatea si nu au fost difuzate pana acum.

Lovitura pentru Raed Arafat, dupa filmarile ascunse de la Colectiv. Celebrul medic se va confrunta penal

Secretarul de stat Raed Arafat primeste o lovitura foarte grea, dupa ce s-a aflat de filmarile secrete de la Colectiv. Asta deoarece atat impotriva lui, cat si-n ceea ce-i priveste si pe ceilalti sefi ai IGSU, a fost depusa o plangere penala. Acestia sunt acuzati ca nu au transmis procurorilor imaginile surprinse in noaptea de .

Prima reactie a lui Raed Arafat, dupa ce a aparut filmarea ascunsa de la Colectiv: Domnul Tolontan era in mare agitatie!

Raed Arafat a avut o prima reactie, in dimineata de joi, legata de informatia filmarii secrete, de la Colectiv, realizata de catre un pompier. Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU) a oferit mai multe detalii despre noile dezvaluiri in cazul incendiului din clubul din Capitala, dar si despre modul in care au intervenit salvatorii.

Breaking news! Reactia lui Raed Arafat, dupa inregistrarea aparuta in presa

Raed Arafat a anuntat cand isi va exprima punctul de vedere cu privire la inregistrarea video aparut.

Plangere penala pe numele lui Raed Arafat si a sefilor IGSU, dupa imaginile cu interventia de la Colectiv

Reprezentantii Grupului Civic Reset au anuntat, vineri, ca au depus o plangere penala pe numele secretarului de stat Raed Arafat si a sefilor IGSU, dupa aparitia in spatiul public a unor noi imagini filmate.

Razvan Cuc ameninta cu plangere penala in scandalul cu fosta sefa a TAROM

Ministrul demis al Transporturilor, Razvan Cuc, anunta, intr-o postare pe pagina personala de Facebook, ca analizeaza posibilitatea legala de a formula o plangere penala impotriva fostului director general.

EXCLUSIVCazul Colectiv, Reprezentantul Reset, despre plangerea penala impotriva lui Arafat si ISU: Practic ceea ce au facut ei duce la retinere, ceea ce inseamna obstructionarea justitiei din punctul nostru de vedere!

EXCLUSIV ONLINE Grupul civic Reset a anuntat vineri ca a formulat un denunt care ii vizeaza pe seful DSU,Raed Arafat, si sefii IGSU, Orlando Schiopu si Mihai Guta, ca urmare a publicarii de catre.

Raed Arafat: Nu imi dau demisia. Cineva incearca sa creasca furia si nemultumirea si sa o indrepte impotriva unor persoane si institutii (VIDEO)

Raed Arafat a declarat ca nu isi da demisia si ca e vorba de manipulare in scandalul declansat dupa ce jurnalistii Libertatea au dat publicitatii o inregistrare video cu interventia autoritatilor la.

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )