Libnet.ro
UNICEF

16:00

Vreme calda pentru aceasta perioada. Zonele in care vor fi 17 grade in acest weekend

Antena3 Antena3,
Vreme calda pentru aceasta perioada. Zonele in care vor fi 17 grade in acest weekend

Valorile termice vor continua sa creasca, astfel incat vremea va deveni calda pentru aceasta data, deosebit de calda in regiunile vestice si pe arii mai restranse in cele centrale si de sud-est. in. continuă pe Antena3

Vreme calda pentru aceasta perioada: zonele n care vor fi 17 grade n acest weekend / ANM: Aerul cald va aduce si particule de praf saharian

Vremea se incalzeste semnificativ in urmatoarele zile, astfel ca in vestul si centrul tarii temperaturile vor ajunge, in weekend, la 17 grade celsius. Aerul cald din Africa va aduce si particule de praf saharian care, potrivit ANM, nu va avea efecte asupra tarii noaste.

HOROSCOP. Zodiile care vor avea cea mai benefica Luna Noua in Varsator. incepe o perioada plina de oportunitati - Balantele se bucura mult!

Luna Noua in Varsator are loc pe 4 februarie 2019 si aduce numai lucruri bune pentru trei dintre semnele zodiacale. HOROSCOP GEMENI- Esti pe punctul de a te imbarca intr-o noua calatorie fascinanta.

Din ianuarie 2019, CNSP va selecta contribuabilii care vor fi controlati de ANAF

Fiscul se transforma in anexa a Comisiei Nationale de Strategie si Prognoza CNSP) si va demara controale la societatile indicate de aceasta. In cazul in care refuza controlul la o societate, ANAF trebuie sa dea explicatii! Prevederile sunt cuprinse.

Belarus: Guvernul introduce taxe pentru cei care vor sa protesteze

Cetatenii din Belarus vor trebui sa plateasca anumite taxe pentru a putea organiza evenimente stradale, cum ar fi protestele, demonstratiile sau concertele. Mai exact, potrivit presei locale, organizatorii unor astfel de evenimente vor trebui sa plateasca pentru serviciile de ordine publica si sa suporte cheltuielile legate de asistenta medicala si curatarea zonei dupa un eveniment public, scrie Vlasti. net. citata de Rador.

Lovitura pentru romanii care vor sa faca un imprumut

Unele banci au scumpit creditele, dupa ce Guvernul a impuns taxa de lacomie pentru un ROBOR mai mare de 2%. Asa ca, unele institutii financiare au marit comisioanele si dobanzile la credite, iar altele au.

HOROSCOP. Zodiile care vor avea o saptamana incredibil de buna. Totul le merge ca pe roate

Incepe o saptamana benefica pentru trei semne zodiacale. Au noroc pe toate planurile. HOROSCOP BALANTA- Simti fiorii unui nou inceput. Te afli in mijlocul unei perioade satisfacatoare si creative si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1947 seconds )