Libnet.ro
UNICEF

13:00

LOVITURA pentru SUA din partea Europei. Ce au decis cele mai puternice tari din UE

Antena3 Antena3,
LOVITURA pentru SUA din partea Europei. Ce au decis cele mai puternice tari din UE

Franta si Germania vor initia convorbiri cu Statele Unite pentru a pune capat, definitiv, spionarii liderilor europeni de catre serviciile americane de informatii. Decizia a fost luata dupa ce ziarul britanic Th. continuă pe Antena3

Vicepresedintele CJ Olt, urmarit penal pentru ucidere din culpa

Marius Oprescu, vicepresedintele Consiliului Judetean Olt, este urmarit penal pentru ucidere din culpa, vatamare corporala din culpa, abuz in serviciu si fals privind identitatea, a decis Parchetul de pe.

Vicepresedintele CJ Olt, cercetat pentru omor din culpa: Un medic legist sustine ca i s-a cerut sa schimbe raportul privind cauza mortii

Marius Oprescu, vicepresedintele Consiliului Judetean Olt, este cercetat pentru ucidere din culpa, dupa ce a provocat un accident soldat cu decesul unei persoane. Demnitarul se afla la volanul unei autospeciale a.

O noua lovitura pentru OTV. Ce decizie a luat acum CNA-ul: A fost anuntat Parchetul

Consiliul National al Audiovizualului CNA) a decis, marti, sa sesizeze Parchetul privind faptul ca, incepand de vineri noaptea, OTV emite ilegal in Romania, fara a avea licenta audiovizuala, programul.

O noua lovitura pentru OTV. CNA a sesizat Parchetul pentru ca postul TV emite ilegal in Romania

Consiliul National al Audiovizualului CNA) a decis, marti, sa sesizeze Parchetul privind faptul ca, incepand de vineri noaptea, OTV emite ilegal in Romania, fara a avea licenta audiovizuala, programul.

LOVITURA pentru cei care descarca torrente de pe net. Ce s-a intamplat cu unul din cele mai mari site-uri

ISoHunt, unul dintre cele mai mari site-uri de torrente, a DISPARUT de pe internet. Adresa cunoscutului portal nu mai este accesibila. Conform acordului incheiat intre fondatorul site-ului si MPAA, asociatia marilor.

Lovitura pentru seful de la Crima Organizata Alba. Berbeceanu, retinut pentru 24 de ore

Seful de la Crima Organizata Alba ar putea primi mandat de arestare preventiva. Traian Berbeceanu a fost deja retinut pentru 24 de ore in dosarul in care este urmarit penal pentru favorizarea unei grupari de.

Lovitura pentru seful de la Crima Organizata Alba. Berbeceanu ar putea fi ARESTAT preventiv astazi

Seful de la Crima Organizata Alba ar putea fi arestat preventiv astazi. Traian Berbeceanu a fost deja retinut pentru 24 de ore in dosarul in care este urmarit penal pentru favorizarea unei grupari de.

John Kerry: Cel mai mare pericol pentru SUA sunt problemele interne

Cel mai mare pericol pentru Statele Unite sunt problemele interne, a declarat, ieri, secretarul de Stat american John Kerry, care a pledat pentru faptul ca blocarea activitatii institutiilor federale sa nu se mai repete vreodata.

SUA: Vinovatii pentru atentatele din 11 septembrie au cerut renuntarea la pedeapsa cu moartea

Avocatii celor cinci acuzati pentru comiterea atentatelor teroriste de la 11 septembrie 2001 au cerut sa se renunte la pedepsa cu moartea, facand trimitere la Conventia ONU impotriva torturii, care condamna.

Romania - Grecia, interes enorm din partea suporterilor - Biletele sunt la mare cautare

Biletele de intrare la partida Romania - Grecia baraj de calificare la Mondialul de fotbal din 2014) sunt la mare cautare, la putin timp dupa ce a inceput vanzarea on-line.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )