Libnet.ro
UNICEF

21:15

Lovitura pentru Trump: Curtea Suprema a SUA valideaza statutul a 700.000 de imigranti tineri, asa-numitii Dreamers

Adevărul Adevărul,
Lovitura pentru Trump: Curtea Suprema a SUA valideaza statutul a 700.000 de imigranti tineri, asa-numitii Dreamers

Curtea Suprema a Statelor Unite i-a aplicat joi o lovitura lui Donald Trump, validand masurile de protectie acordate de catre predecesorul sau Barack Obama unui numar de 700. 000 de imigranti tineri - Dreamers - pe care miliardarul republican voia sa le abroge, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

infrangere pentru Trump la Curtea Suprema: judecatorii refuza sa decida asupra oraselor sanctuar

Curtea Suprema a Statelor Unite i-a aplicat o lovitura presedintelui american Donald Trump in confruntarea acestuia cu statul California privind orasele sanctuar care protejeaza imigrantii de deportare, relateaza Reuters.

SUA: Curtea Suprema, o noua decizie impotriva lui Trump: Visatorii nu pot fi deportati

Curtea Suprema a Statelor Unite a aplicat o lovitura politicilor privind imigratia ale presedintelui Donald Trump, hotarand impotriva unei tentative de a elimina un program care protejeaza de deportare sute de mii de imigranti denumiti Visatori care au intrat ilegal in Statele Unite cand erau copii, relateaza Reuters.

SUA: Curtea Suprema recunoaste protejarea persoanelor LGBT de discriminare la locul de munca

Curtea Suprema a Statelor Unite a hotarat luni intr-o decizie de reper ca persoanele LGBT intra sub incidenta legii federale privind protejarea de discriminare la locul de munca, relateaza Reuters.

Trump acuza Curtea Suprema a SUA de decizii oribile si cu incarcatura politica

Presedintele american Donald Trump a reactionat joi pe Twitter la putin timp dupa decizia Curtii Supreme de a respinge abrogarea unui program pentru Visatori, masura care ar fi permis administratiei sa deporteze sute de mii de imigranti, calificand deciziile Curtii din ultima saptamana ca fiind oribile si cu incarcatura politica.

Curtea Suprema a atacat la CCR Legea privind fondurile europene nerambursabile

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis sesizarea Curtii Constitutionale a Romaniei pentru controlul constitutionalitatii, inainte de promulgare, a Legii privind unele masuri in domeniul fondurilor nerambursbile europene PLx nr. 3542020), adoptata de catre Camera Deputatilor in data de 9 iunie a acestui an.

Lovitura pentru pensionari! Pensiile care vor fi impozitate cu 85%

Proiectul de lege privind impozitarea pensiilor a trecut de camera decizionala si in cinci zile va ajunge la Cotroceni, pe masa presedintelui, pentru a fi promulgat. Cel mai probabil, legea va fi contestata la Curtea Constitutionala.

Lovitura pentru Mario Iorgulescu. Decizia definitiva a Curtii de Apel Bucuresti

Mario Iorgulescu va fi dat in urmarire internationala. Curtea de Apel Bucuresti a dat astazi sentinta definitiva. Fiul fostului sef al Ligii Profesioniste de Fotbal LPF) ste arestat in lipsa, in sensul in care instanta a respins contestatia la mandatul de arestare emis de Tribunalul Bucuresti.

Seful NATO, despre planurile lui Trump: Prezenta trupelor SUA in Germania este si in interesul partii americane

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a declarat, marti, ca planurile Washingtonului privind retragerea trupelor americane din Germania ar trebui discutate in cadrul aliantei nord-atlantice. Seful NATO a mai precizat ca a avut o convorbire telefonica cu presedintele Donald Trump in care i-a atras atentia asupra faptului ca prezenta soldatilor SUA in zona este si in interesul partii americane.

Lovitura pentru fiica Stelei Popescu. Motivul pentru care Doina Maximilian a fost data in judecata. Are legatura cu averea uriasa lasata mostenire (GALERIE FOTO)

Probleme in justitie pentru fiica Stelei Popescu, Doina Maximilian. Aceasta a fost data in judecata la sfarsitul anului trecut de o firma imobiliara. Aceasta a fost chemata la tribunal in calitate de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )